ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές με δύο προπονητές - Το σημείο αναφοράς και η σύγκριση με τον Σάντος

Κώστας Τσίλης: «Τώρα τα κόζια αλλάζουν» (VIDEO)

Οι…καλές ημέρες για την ΑΕΚ, δίχως αγωνιστική δράση και στην αναμονή της υπόθεσης Φερνάντο Σάντος, αποτελούν ήδη παρελθόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ επιστρέφει με το πιο ζόρικο τρόπο που θα μπορούσε, φιλοξενούμενη από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στροφή των πλέι οφ μάλιστα, καθώς υπό προϋποθέσεις η ΑΕΚ μπορεί να κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο από το βράδυ της Κυριακής, σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα Αρη και Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, τα πιο σπουδαία ήρθαν από την Πορτογαλία. Η πρόκριση των Ιβήρων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και η άμεση τοποθέτηση του Φερνάντο Σάντος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Πορτογαλίας αναφορικά με την πρόθεσή του να διεκδικήσει το τρόπαιο με τους Πορτογάλους, έσβησε οριστικά τις ελπίδες της ΑΕΚ για επιστροφή του. Με τον τρόπο και την αμεσότητα που τοποθετήθηκε ο Σάντος, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα υπάρξει και αυτή η περίφημη επαφή που προμηνύονταν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο πήχης με Σάντος και οι επαφές

Στην ΑΕΚ είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν στο plan b για προπονητή. Είναι αλήθεια, πως εδώ και ημέρες υπήρχαν επαφές και με άλλους προπονητές. Αξιόπιστες πηγές μάλιστα, ανέφεραν πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις προπονητών που βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο επαφών και θεωρούνται ως λύσεις για να βρει η ΑΕΚ αυτό που αναζητά απεγνωσμένα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν επαφές, αλλά με κανέναν δεν έχει υπάρξει προφορική συμφωνία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X