Μπουσκέτς: «Μου λείπει ο Μέσι, θα ήθελα να επιστρέψει»

Με Μέσι και Ιμπραϊμοβιτς οι υποψηφιότητες για το γκολ της χρονιάς! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς ήταν προσκεκλημένος του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «RAC1» και βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες επί σειρά ετών.

«Μου λείπει ο Μέσι. Εντός και εκτός γηπέδου. Μας έδωσε πολλά. Εκανε μεγάλη διαφορά», τόνισε ο έμπειρος μέσος της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Είμαι σίγουρος ότι του λείπουμε και εμείς. Όταν έφυγε, ήταν ένα σοκ για όλους και για τον ίδιο, γιατί άλλαξε συμπαίκτες, πόλη και ομάδα. Θα ήθελα να επιστρέψει, αλλά είναι πολύ δύσκολο, έχει συμβόλαιο. Για εμένα, θα ήταν ξεκάθαρο, είμαι φίλος και σύντροφός του. Μας λείπουν παίκτες που κάνουν την διαφορά μπροστά όπως απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο και που ολοκληρώνουν την ποιότητα της ομάδας. Είμαστε στον σωστό δρόμο σε αυτό που δημιουργούμε. Δεν ξέρω εάν θα είναι πολύ μεγάλο, γιατί έχουμε ζήσει πολύ μεγάλα πράγματα εδώ, αλλά σίγουρα θα διεκδικήσουμε τα πάντα».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X