ΑΕΚ: Τρεις επιλογές υψηλού επιπέδου για τον πάγκο

ΑΕΚ: Τρεις επιλογές υψηλού επιπέδου για τον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Στην αναμονή για την επαφή με Σάντος, η ΑΕΚ έχει προχωρημένες συζητήσεις και με δύο ακόμα προπονητές υψηλού επιπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ.

Μπορεί να είναι ζήτημα η πορεία της ομάδας στα πλέι οφ και η δυνατότητα εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά στην Ενωση θέλουν να κλείσουν το θέμα του νέου τεχνικού το συντομότερο δυνατό, ιδανικά ως το τέλος του Απρίλη. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως πέραν του δεδομένου ενδιαφέροντος για τον Φερνάντο Σάντος, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και με δύο ακόμα προπονητές υψηλού επιπέδου.

Σάντος, Ρεμπρόφ και δυσπιστία

Αναφορικά με τον Φερνάντο Σάντος, οι πιθανότητες πλέον δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ. Η τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού μετά την πρόκριση της χώρας του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ήταν κακό μήνυμα. Ο Σάντος έδειξε πως επιθυμεί να οδηγήσει την Πορτογαλία και στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομοσπονδία της πατρίδας του. Βέβαια, όπως είχε διαπιστωθεί και στις αρχικές επαφές, υπάρχει ενδιαφέρον και αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί άμεσα.

Δείτε περισσότερα για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X