Περέιρα: «Ο Σάντος μπορεί να σκεφτεί την αποχώρηση μετά το Μουντιάλ»

Περέιρα: «Ο Σάντος μπορεί να σκεφτεί την αποχώρηση μετά το Μουντιάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Περέιρα μίλησε σχετικά με το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φερνάντο Σάντος μετά το Μουντιάλ άφησε ο πρόεδρος της Ένωσης Πορτογάλων Προπονητών, Ζοσέ Περέιρα.

Ο Περέιρα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Bola Branca», τονίζοντας ότι ο Σάντος ενδέχεται να σκεφτεί την αποχώρηση από τον πορτογαλικό πάγκο μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι φυσικό ορισμένες στιγμές ο κόσμος κορεστεί, όπως μπορεί να συμβεί με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μπορεί επίσης να αισθάνεται κάποια έλλειψη αναγνώρισης για τη δουλειά του. Μπορεί να σκεφτεί το μέλλον του και την πιθανή αποχώρησή του από την εθνική ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνει τη μεγάλη του προσωπικότητα, αλλά βέβαια δεν τα παρατάει ποτέ.

Είναι πιο επιτυχημένος προπονητής στην Εθνική Πορτογαλίας και ως εκ τούτου, έχει όλη τη νομιμότητα να πιστεύει ότι μπορεί να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και για ό,τι έχει κάνει στην εθνική ομάδα. Έχουμε υποχρέωση να πιστεύουμε σε αυτό που είναι η επιθυμία του και η δουλειά του».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X