Συμφώνησε με τον Προμηθέα Πάτρας και επιστρέφει στην Ελλάδα ο Φράνκαμπ

Συμφώνησε με τον Προμηθέα Πάτρας και επιστρέφει στην Ελλάδα ο Φράνκαμπ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κόνερ Φράνκαμπ αποτελεί παρελθόν από την Ζενίτ, με την ρωσική ομάδα να επισημοποιεί το διαζύγιο το πρωί της Τετάρτης (30/3).

Ο Αμερικανός 26χρονος γκαρντ είχε μεριμνήσει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ήξερε για το ενδιαφέρον του Προμηθέα και, αφού τακτοποίησε τα διαδικαστικά της αποδέσμευσής του από τη Ζενίτ, απάντησε καταφατικά στην πρόταση συνεργασίας.

Πρόκειται για μία κίνηση που, εφόσον ολοκληρωθεί, θα ενισχύσει σημαντικά το σύνολο του Ηλία Ζούρου πριν από την τελική ευθεία στην κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League και ακολούθως στα playoffs. Για να τεθεί σε ισχύ πάντως το συμβόλαιο του Αμερικανού, θα πρέπει πρώτα να λυθεί η συνεργασία των Πατρινών με τον Αμπντούλ Γκάντι, που πλέον δεν υπολογίζεται.

Την φετινή σεζόν ο Φράνκαμπ είχε 7.8 πόντους και 1.4 ασίστ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 15 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X