Στα μπαράζ το Περού, νίκες για Βραζιλία, Αργεντινή και Ουρουγουάη

Στα μπαράζ το Περού, νίκες για Βραζιλία, Αργεντινή και Ουρουγουάη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Περού πήρε την νίκη που ήθελε κόντρα στην Παραγουάη και τερμάτισε στην 5η θέση του ομίλου της Λ. Αμερικής για το Μουντιάλ του Κατάρ και θα παίξει σε αγώνα μπαράζ απέναντι στην Αυστραλία ή τα Η.Α.Ε από τον όμιλο της Ασίας.

Η Βραζιλία θα τερματίσει στην 1η θέση, όντας αυτή την στιγμή αήττητη με 45 πόντους, ενώ η Αργεντινή θα είναι σίγουρα 2η, έχοντας 39 βαθμούς και παραμένοντας αήττητη ενώ εκκρεμεί το μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της «σελεσάο» το οποίο είχε διακοπεί λόγω της εισβολής των Αστυνομικών για υγειονομικούς λόγους και παραβιάσεις των κανόνων περί κορωνοϊού.

Η Βραζιλία πήρε μία εύκολη νίκη στην Βολιβία με 4-0 χάρη σε γκολ των Πακετά (24ο), Ριτσάρλισον (45ο, 91ο) και Γκιμαράες (66ο), ενώ η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 με τον Ισημερινό (Βαλένσια 93ο-Άλβαρεζ 24).
Η Ουρουγουάη τερμάτισε στην 3η θέση, νικώντας στο Σαντιάγκο την Χιλή με 0-2 χάρη σε τέρματα των Σουάρες στο 79ο λεπτό και Βαλβέρδε στο 90ο λεπτό.

Το Περού «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την νίκη που ήθελε κόντρα στην Παραγουάη, όταν και προηγήθηκε με 2-0 με τους Λαπαντούλα στο 5ο και Γιοτούμ στο 42ο λεπτό, αποτέλεσμα που κράτησε ως το τέλος, ενώ η Κολομβία πέτυχε νίκη χωρίς ουσία επί της Βενεζουέλας εκτός έδρας με 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X