Ολυμπιακός: Δεν πληρώνει την ρήτρα για τον Σεμέδο η Πόρτο

Ολυμπιακός: Δεν πληρώνει την ρήτρα για τον Σεμέδο η Πόρτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πόρτο δεν σκοπεύει να πληρώσει την υψηλή ρήτρα για τον Ρούμπεν Σεμέδο και όλα δείχνουν ότι οι Πορτογάλοι θα μιλήσουν με τον Ολυμπιακό από μηδενική βάση για τον έμπειρο αμυντικό.

Ο Σεμέδο δεν έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στους αγώνες της Πόρτο και δεν έχει εξελιχθεί σε… κολώνα, κάτι που αυτόματα δεν δημιουργεί στην ομάδα την ανάγκη να πληρώσει την ρήτρα αγοράς του, που έχει τοποθετηθεί στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι Πόρτο και Ολυμπιακός θα μιλήσουν από μηδενική βάση για την αγορά του έμπειρου στόπερ, αφού θεωρείται ότι η κατακόρυφη πτώση στις… μετοχές του θα συνδυαστεί με πιο μικρό ποσό στο deal. Άλλωστε, το ενδιαφέρον για τον Σεμέδο έχει πέσει αρκετά σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες και στην Πορτογαλία τονίζεται ότι η Πόρτο είναι αυτή την στιγμή η μόνη επιλογή για τον 27χρονο αμυντικό.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X