NBA: Μεγάλη εμφάνιση Αντετοκούνμπο με 40αρα στη Φιλαδέλφεια, έδωσε τη νίκη στους Μπακς (VIDEO)

NBA: Μεγάλη εμφάνιση Αντετοκούνμπο με 40αρα στη Φιλαδέλφεια, έδωσε τη νίκη στους Μπακς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την υπογραφή του στη νίκη (118-116) των Μπακς επί των Σίξερς μέσα στη Φιλαδέλφεια έβαλε φαρδιά πλατιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δήλωσε με τον καλύτερο τρόπο πως θα παλέψει για το βραβείο του MVP!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία (ακόμη) ηγετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας με 40 πόντους (15/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 7/10 βολές), ενώ μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ, έκλεψε μία μπάλα και έκοψε τρία σουτ σε 37 λεπτά συμμετοχής.


Μάλιστα, ο «Greek Freak» κατάφερε στο τέλος να κάνει και ένα… νικητήριο μπλοκ στον Τζοέλ Εμπίντ, αφού πρώτα είχε καρφώσει στο πρόσωπό του και είχε βάλει μπροστά το Μιλγουόκι.

Στο πλευρό του Γιάννη στάθηκαν ο Τζρου Χόλιντεϊ που άγγιξε το triple-double (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ για μόλις ένα κλέψιμο) και ο Κρις Μίντλετον που επίσης λίγο έλειψε να είναι «τριπλός» (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

Για τους γηπεδούχους εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Χάρντεν με 32 πόντους (10/12 βολές, 5/7 δίποντα, 4/10 τρίποντα) και 9 ασίστ, ο Τζοέλ Εμπίιντ πέτυχε 29 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ και Τομπάιας Χάρις είχε 22 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X