Ο Κριχόβιακ στο Μουντιάλ: Νίκησε 2-0 την Σουηδία η Πολωνία (VIDEO)

Ο Κριχόβιακ στο Μουντιάλ: Νίκησε 2-0 την Σουηδία η Πολωνία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Πολωνία του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ βρίσκεται στο Μουντιάλ του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ οδήγησε την Πολωνία στο Μουντιάλ του Κατάρ μετά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στη Πολωνία.

Ο άσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ. Ο Ζιελίνσκι σκόραρε το δεύτερο τέρμα της Πολωνίας.

Η Πολωνία μπήκε με διάθεση και όρεξη, αλλά όσο περνούσε η ώρα έχανε τη δυναμική της με αποτέλεσμα η Σουηδία όχι μόνο να ισορροπήσει, αλλά και να απειλήσει δις με γκολ την εστία των γηπεδούχων.

Στο 19′ ο Σέζνι είπε «όχι» στον Φόρσμπεργκ, ενώ στο 20′ ήταν καθοριστική η προβολή του Μπέντναρεκ στο σουτ του Κουλουσέβσκι. Το 0-0 παρέμενε με την Πολωνία να παίρνει τη σκυτάλη στις χαμένες ευκαιρίες. Στο 26′ η σέντρα του Σζιμάνσκι πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον Κας που δεν έπιασε καλά το σουτ, ενώ στο 29′ το σουτ του Μπεντνάρεκ αποκρούστηκε από τον Όλσεν με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει έως τη λήξη του ημιχρόνου.

Κέρδισε πέναλτι ο Κριχόβιακ

Με την έναρξη του ματς ο Μίχνιεβιτς έριξε στο ματς τον άσο της ΑΕΚ, Γρεγκόρζ Κριχόβιακ που αντικατέστηκε τον Γκοράλσκι. Και αυτός τον δικαίωσε σχεδόν άμεσα… Κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κάρλστρομ στο 48′ και ο Λεβαντόφσκι δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο 50′ νίκησε τον Όλσεν από την «άσπρη βούλα» και έδωσε το προβάδισμα στην Πολωνία.


Πλέον το σκηνικό του αγώνα ήταν ξεκάθαρο. Η Πολωνία περίμενε και επεδίωκε να χτυπήσει στον τρανζίσιον, την ώρα που η Σουηδία είχε την μπάλα και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Και οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 1-1 στο 58′ με τον Σέζνι να λέει «όχι» στον Φόρσμπεργκ με τους Σουηδούς στο κόρνερ της φάσης να χάνουν τεράστια ευκαιρία με τον Λίντελοφ.

Και στο 73′ ήρθε το 2-0 για να τελειώσει επί της ουσίας την υπόθεση πρόκριση. Ο Ζιελίνσκι εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο κοντρόλ του Ντάνιελσον, έκλεψε την μπάλα, προχώρησε και με ωραίο πλασέ έδωσε… αέρα δύο γκολ στους Πολωνούς που στο 75′ άγγιξαν το 3-0 σε κεφαλιά του Μπεντνάρεκ.


Πολωνία – Σουηδία 2-0

Πολωνία: Σέζνι, Μπιέλικ, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Κας, Γκοράλσκι (46′ Κριχόβιακ), Μόντερ, Μπερεζίνσκι, Ζιελίνσκι (89′ λ.τρ. Μπούκσα), Σ. Σζιμάνσκι, Λεβαντόφσκι.

Σουηδία: Όλσεν, Κραφτ, Λίντελοφ, Ντάνιελσον (80′ Ιμπραΐμοβιτς), Αουγκούστινσον, Κουλουσέβσκι, Κάρλστρομ (67′ Σβάνμπεργκ), Κ. Όλσον (80′ Κάρλσον), Φόρσμπεργκ, Ίσακ, Κουάισον (67′ Ελάνγκα).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X