Τεράστιε Σάντος: Η Πορτογαλία στο Μουντιάλ, 2-0 την Βόρεια Μακεδονία (VIDEO)

Τεράστιε Σάντος: Η Πορτογαλία στο Μουντιάλ, 2-0 την Βόρεια Μακεδονία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Πορτογαλία προκρίθηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ με υπογραφή Φερνάντο Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Σάντος οδήγησε την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Βόρειας Μακεδονίας σήμερα.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες που σκόραρε δις και με το 2-0 επί της Βορείου Μακεδονίας, πήρε το εισιτήριο για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μεστή εμφάνιση από τους Πορτογάλους, με τους Ρονάλντο και Ζότα να «φτιάχνουν» τα γκολ του Φερνάντες και να κρατάνε «άσφαιρη» τη Βόρεια Μακεδονία που είδε την πολύ καλή της πορεία να σταματάει ένα βήμα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να κάνουν το ίδιο κόλπο όπως στο Παλέρμο, όμως αυτή τη φορά η συνταγή της μαζικής άμυνας δεν έφερε αποτέλεσμα.

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αστόχησε στην πρώτη κλασική ευκαιρία (14’), όμως λίγο αργότερα έγινε ο δημιουργός για το γκολ που άλλαξε την ροή του παιχνιδιού.


Από λάθος του Ριστόφκι, ο Μπρούνο Φερνάντες «εκτέλεσε» σωστά για το 1-0 (32’) και το παιχνίδι πήρε ροή που δεν γινόταν να αλλάξει.

Η Πορτογαλία έβγαζε αμυντική σοβαρότητα, οι φιλοξενούμενοι είχαν τα περισσότερα «όπλα» τους σε μέτρια βραδιά και σε μία υποδειγματική αντεπίθεση ήρθε το τελειωτικό χτύπημα.


Από φάση που οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεβάσει πολλούς παίκτες ψηλά, ήρθε το 2-0, όταν ο Ντιόγκο Ζότα με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Μπρούνο Φερνάντες κι εκείνος με νέο υποδειγματικό τελείωμα έκανε το 2-0 (65’) και έστειλε την Πορτογαλία στην τελική φάση του Μουντιάλ.


Πορτογαλία – Βόρεια Μακεδονία 2-0

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ντιόγκο Κόστα, Πέπε, Ντανίλο Περέιρα, Ζοάο Κανσέλο, Νούνο Μέντες, Ζοάο Μουτίνιο (91’ Βιτίνια), Οτάβιο (76’ Ουίλιαμ Καρβάλιο), Μπρούνο Φερνάντες (87’ Ματέους Νούνιες), Μπερνάρντο Σίλβα (87’ Ζοάο Φέλιξ), Ντιόγκο Ζότα (76’ Ράφαελ Λεάο), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ντιμιτριέβσκι, Στέφαν Ριστόβσκι (46’ Μιόβσκι), Μούσλιου, Βελκόβσκι, Αντέμι, Αλιόσκι, Κοσταντίνοφ (75’ Ασκόβσκι), Μπάρντι, Ελμάς (87’ Νικόλοβ), Τραϊκόβσκι, Μίλαν Ριστόβσκι.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X