Εθνική Ελπίδων: Επίδειξη δύναμης από την Πορτογαλία, 0-4 την Ελλάδα στην Τρίπολη

Εθνική Ελπίδων: Επίδειξη δύναμης από την Πορτογαλία, 0-4 την Ελλάδα στην Τρίπολη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πορτογαλία έκανε επίδειξη δύναμης στην Τρίπολη και με το 0-4 έσβησε τις ελπίδες της ομάδας του Γιώργου Σίμου για πρωτιά στον όμιλο.

Πριν από την σέντρα η βαθμολογία έλεγε Ελλάδα 17, Πορτογαλία 16, όμως αυτή δεν ήταν καν η μισή αλήθεια. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ένα παιχνίδι περισσότερο και συν τοις άλλοις δεν είχε μετρηθεί απέναντι στους Ίβηρες που έχουν μία ακόμα «τρομακτική» φουρνιά από άποψης ταλέντου.

Την ώρα που οι ελληνικές ελπίδες πασχίζουν να βρουν μερικά λεπτά συμμετοχές, οι Πορτογάλοι λάμπουν στα κορυφαία πρωταθλήματα. Ο Φάμπιο Σίλβα έγινε μεταγραφή 40 εκατομμυρίων ευρώ στην Γουλβς, ο Φάμπιο Καρβάλιο είναι να πάει τώρα από την Φούλαμ στην Λίβερπουλ, ο Φάμπιο Βιέιρα μετρά 4 γκολ και 11 ασίστ στο πρωτάθλημα με την Πόρτο, ο Γκονσάλο Ράμος έχει σκοράρει 7 φορές φέτος με την Μπενφίκα!

Στην Τρίπολη αποδείχθηκε η εμφανής διαφορά κλάσης, ταλέντου, ποιότητας των δύο ομάδων. Ώρες – ώρες οι Πορτογάλοι έδειχναν πως παίζουν, άλλο άθλημα, το 5-3-2 του Γιώργου Σίμου δεν ήταν αρκετό για να αναχαιτίσει τους Πορτογάλους.

Το ματς καθάρισε από το πρώτο μέρος, όπου οι Ίβηρες βρήκαν τρία τέρματα -θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα περισσότερα.

Με υπέροχο συρτό διαγώνιο σουτ ο Φάμπιο Καρβάλιο άνοιξε από νωρίς το σκορ (12’, 0-1), ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Φάμπιο Σίλβα βγήκε στην πλάτη της άμυνας, όμως στο τετ-α-τετ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τζολάκη.

Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι από τον Χριστόπουλο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φάμπιο Βιέιρα (32’) για το 0-2, με μοναδική στιγμή αντίδρασης για το ελληνικό συγκρότημα, μία κεφαλιά του Ιωαννίδη μετά από σέντρα του Ζαγαρίτη που έβγαλε υπέροχα ο Σέλτον (38’).

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι έμπαιναν ότι ώρα ήθελαν στην ελληνική περιοχή, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Φάμπιο Σίλβα με ωραίο τελείωμα έπειτα από κάθετη του Καρβάλιο έκανε το 0-3, που ήρθε άνετα, δίχως οι Ίβηρες να ζοριστούν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Στην ανάπαυλα ο Σίμος με τις αλλαγές του προσπάθησε να ισορροπήσει την αναμέτρηση, όμως η διαφορά ήταν και πάλι εμφανής. Ο Καρβάλιο σπατάλησε κλασική ευκαιρία για το 0-4 (57’) σε καθαρό τετ-α-τετ με τον Τζολάκη, ενώ λίγο αργότερα (66’) ο Διαμαντής έσωσε πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Φάμπιο Σίλβα.

Οι Ίβηρες παρότι κατέβασαν ταχύτητα βρήκαν και τέταρτο γκολ με όμορφο αριστερό σουτ του Αραούζο (82’) για το τελικό 0-4, που αποτύπωσε την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Διαμαντής (83’ Αντζουλάς), Χριστόπουλος (46’ Λιάσος), Μιχελής, Λιάσος, Κανελόπουλος (46’ Αθανασακόπουλος), Τσιγγάρας, Σουρλής (83’ Κουτσουπιάς), Ζαγαρίτης, Τζόλης, Ιωαννίδης (73’ Σαρδέλης).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Σέλτον, Ζοάο Μάριο (73’ Αραούζο), Πενέτρα, Κουαρέσμα, Ταβάρες (79’ Αλμέιδα), Μπερνάρντο, Τιάγκο Ντάντας, Φάμπιο Καρβάλιο (73’ Φόλια), Φάμπιο Βιέιρα (60’ Σόουζα), Γκονσάλο Ράμος (60’ Αραούζο), Φάμπιο Σίλβα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X