ΑΕΚ: Απέφυγε τα χειρότερα ο Τζαβέλλας, αναμονή και για Σιμόες

ΑΕΚ: Απέφυγε τα χειρότερα ο Τζαβέλλας, αναμονή και για Σιμόες
Photo Credits: INTIME

Δεν έχει κάποια σοβαρή ζημιά ο Γιώργος Τζαβέλλας - Ατομικά γυμνάστηκε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Γιώργος Τζαβέλλας της ΑΕΚ.

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο δεν προέκυψαν σοβαρά ευρήματα. Ο Τζαβέλλας δεν έχει κάποια σοβαρή ζημιά, αλλά αισθάνεται ακόμη ενόχληση και θα πάει συντηρητικά μέχρι να είναι οκ. Σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Να θυμίσουμε ο Τζαβέλλας είχε αισθανθεί ενόχληση στην προθέρμανση της Εθνικής και γι’ αυτό δεν ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο και επέστρεψε Αθήνα μετά το ματς με τη Ρουμανία.

Ατομικά επίσης γυμνάστηκε και ο Αντρέ Σιμόες, ενώ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί σε εβδομαδιαία βάση. Ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Λάζαρος Ρότα επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Πορτογάλος, ανταποκρίνεται πολύ καλά στο πρόγραμμά του, αλλά δεν αποκλείεται να προτιμηθεί να προστατευθεί λίγο ακόμα για να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 18.00.

Αυριο αναμένονται οι υπόλοιποι διεθνείς της Ενωσης εκτός από Τσούμπερ και τους δύο Γκαρσία που οι ώρες επιστροφής τους δείχνουν παρουσία στην προπόνηση της Πέμπτης.

Από την τακτική επικοινωνία του γιατρού και της ΑΕΚ με όλους τους διεθνείς δεν έχει προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα με τα τωρινά δεδομένα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X