ESPN: MVP ο Γιόκιτς στην ψηφοφορία, τρίτος ο Αντετοκούνμπο

ESPN: MVP ο Γιόκιτς στην ψηφοφορία, τρίτος ο Αντετοκούνμπο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μάχη για τον MVP του ΝΒΑ έχει πάρει… φωτιά και πλέον είναι κούρσα για τρεις, αφού Νίκολα Γιόκιτς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζοέλ Εμπίντ διεκδικούν το βραβείο. Το ESPN έβαλε στην… εξίσωση 100 δημοσιογράφους, οι οποίοι ψήφισαν για το ποιος παίκτης πρέπει να πάρει το βραβείο σπίτι του.

Στην κορυφή βρέθηκε ο Νίκολα Γιόκιτς όπου βρέθηκε πρώτος σε 62 δημοσιογράφους και συγκέντρωσες 860 πόντους. Δεύτερος ήταν ο Τζοέλ Εμπίντ που τον προτίμησαν για MVP 29 δημοσιογράφοι, ενώ είχε 719 πόντους. Στη τρίτη θέση βρέθηκε ο Greek Freak με 593 ψήφους (9 δημοσιογράφοι τον διάλεξαν για MVP)

Tην πεντάδα έκλεισαν οι Τζα Μοράντ και Τζέισον Τέιτουμ με 103 και 93 πόντους αντίστοιχα. Στους πρώτους δέκα βρέθηκαν και οι Λούκα Ντόντσιτς, Ντέβιν Μπούκερ, Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ και Κρις Πολ, ενώ ενδέκατος ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και δωδέκατος ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν.

ESPN: MVP ο Γιόκιτς στην ψηφοφορία, τρίτος ο Αντετοκούνμπο

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X