Στερνή γνώση της ΑΕΚ να σε είχε πρώτα - Μόνο με 12 εκατ. πωλείται ο Μπακασέτας από την Τραμπζονσπόρ 

Τραμπζονσπόρ σε... άπταιστα greeklish για τον Μπακασέτα: «Σε αγαπάμε Μπάκα!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Τάσος Μπακασέτας κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που η ΑΕΚ πούλησε με 700.000 ευρώ τον Τάσο Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ.

Ηταν το 2019 όταν ο Μπακασέτας γινόταν «θυσία» καθώς δεν θα έβρισκε χώρο στην βασική ενδεκάδα λόγω της παρουσίας του Μάνταλου και του Λιβάγια.

Από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα και ο Μπακασέτας κάνει απίστευτα πράγματα με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ -πλέον.

Η τουρκική ομάδα που οδεύει για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες έχει αρκετούς παίκτες φέτος που κάνουν πολύ καλή σεζόν.

Ανάμεσα τους είναι ο Μπακασέτας και ο Αντρέας Κορνέλιους που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Πάρμα και ο 29χρονος Δανός φορ έχει σημειώσει για λογαριασμό της 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Εύλογα γύρω από τους δύο παίκτες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον ομάδων και σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές που υπάρχουν στον τουρκικό Τύπο ο Αχμέτ Αγκάογλου, πρόεδρος του club, είναι «κάθετος». «Παραχωρούνται μόνο με τη ρήτρα τους», φέρεται να διαρρέει και όπως τονίζουν σχετικά στη γειτονική χώρα αυτό σημαίνει πως για να φύγουν από την ομάδα θα πρέπει η Τραμπζονσπόρ να βάλει στο ταμείο της 32 εκατομμύρια ευρώ, αφού το buy out του Μπακασέτα ανέρχεται σε 12 και του Κορνέλιους σε 20.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X