Μπονούτσι: Ζήτησε συγγνώμη για το μπάχαλο στ' αποδυτήρια της εθνικής Ιταλίας (ΦΩΤΟ)

Μπονούτσι: Ζήτησε συγγνώμη για το μπάχαλο στ' αποδυτήρια της εθνικής Ιταλίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για το μπάχαλο στ’ αποδυτήρια της εθνικής Ιταλίας.

Δεν φτάνει το κράξιμο για την αγωνιστική τους εικόνα, οι παίκτες της εθνικής Ιταλίας βρέθηκαν στο στόχαστρο και για έναν ακόμα λόγο. Στο πλαίσιο της σφοδρής κριτικής που δέχονται… για τα πάντα μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ οι παίκτες της «σκουάντρα ατζούρα» εκτέθηκαν ακόμα και για την εικόνα των αποδυτηρίων τους μετά το ματς με τη Βόρεια Μακεδονία.

Με αφορμή λοιπόν το απαράδεκτο σκουπιδαριό που άφησαν πίσω τους (και αποτυπώθηκε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Gazzetta Dello Sport»), ο Λεονάρντο Μπονούτσι αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, γράφοντας:

«Ήταν μεγάλο λάθος, την επόμενη φορά θα δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό το θέμα. Ήμασταν τρομερά απογοητευμένοι. Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε εκείνες τις στιγμές ότι τέτοιες μικρές λεπτομέρειες είναι σημαντικές».

Μπονούτσι: Ζήτησε συγγνώμη για το μπάχαλο στ' αποδυτήρια της εθνικής Ιταλίας (ΦΩΤΟ) Μπονούτσι: Ζήτησε συγγνώμη για το μπάχαλο στ' αποδυτήρια της εθνικής Ιταλίας (ΦΩΤΟ) Μπονούτσι: Ζήτησε συγγνώμη για το μπάχαλο στ' αποδυτήρια της εθνικής Ιταλίας (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X