Προγνωστικά στοιχήματος: H Ουρουγουάη και το ακριβό over στην Αφρική

Προγνωστικά στοιχήματος: H Ουρουγουάη και το ακριβό over στην Αφρική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα αλλά πολύ δυνατά και σπουδαία τα παιχνίδια της βραδιάς. Σε τρεις Ηπείρους το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα αυξημένο, για τα τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου στο Κατάρ.

Στην Ευρώπη μονοί τελικοί, στην Αφρική 5 επαναληπτικοί ελάχιστα 24ωρα μετά τα πρώτα παιχνίδια, ενώ στη Λατινική Αμερική κρίνεται η θέση που θα οδηγήσει σε μπαράζ πρόκρισης.

Χιλή-Ουρουγουάη

Τρεις ομάδες είναι εκείνες που διεκδικούν τη την 5η θέση. Αυτή τη στιγμή την έχει στα χέρια του το Περού (21 βαθμοί), που υποδέχεται στην έδρα του την αδιάφορη Παραγουάη. Με εκτός έδρας ρεκόρ 1-3-4- και 2-13 γκολ οι Παραγουανοί μοιάζουν δύσκολο να αφήσουν εκτός Μουντιάλ τους γηπεδούχους. Αν όμως συμβεί η έκπληξη, είναι έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία η Κολομβία.

Πιο πίσω με 19 πόντους η Χιλή. Με μαθηματικής ελπίδες αλλά κατά τη γνώμη μου όχι ιδιαίτερα ρεαλιστικές. Και αυτό γιατί χρειάζεται διπλό στραβοπάτημα τόσο του Περού, όσο και της Κολομβίας.

Παράλληλα έχει και το δυσκολότερο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Ουρουγουάη. Διόλου τυχαίο πως στη Χιλή άρχισαν να συζητάνε για την ομάδα των επόμενων μηνών, που θα έχει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την τωρινή. Αναμένουν δηλαδή το σημερινό τέλος, για να πάνε στη νέα αρχή.

Μια Χιλή που έχασε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και έρχεται από διασυρμό με 4-0 στη Βραζιλία. Την ίδια ώρα στην Ουρουγουάη το κλίμα είναι εξαιρετικό και η ομάδα με τις τρεις σερί νίκες επί Αλόνσο εξασφάλισε την πρόκριση σε ακόμη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στοιχηματικά, η Ουρουγουάη είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, την ώρα που το κίνητρο στη Χιλή θα εξαλειφθεί αν κερδίζει έστω μια από τις ομάδες που είναι από πάνω της. Με αυτά τα δεδομένα το διπλό σε αποδόσεις καθαρού αουτσάιντερ (max τιμή το 3.60 στη Novibet) μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Αλγερία-Καμερούν

Σήμερα οι μπουκ έχουν τα over και στις πέντε αναμετρήσεις σε πάρα πολύ υψηλές τιμές. Λογικό καθώς οι Αφρικανικές ομάδες δεν έχουν το εύκολο γκολ και η κρισιμότητα των παιχνιδιών κάνει πιο έντονο το ενδεχόμενο να κινηθεί στα λίγα τέρματα κάθε παιχνίδι.

Αν έπρεπε να διαλέξω ένα θα ήταν στο Αλγερία-Καμερούν. Μετά το διπλό των Αλγερινών στο πρώτο ματς με 0-1, οι Καμερουνέζοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν πιο επιθετικά, ψάχνοντας να σκοράρουν. Στον αντίποδα υπάρχει ο Μαχρέζ και αυτό κάνει πάντα ευκολότερη την υπόθεση γκολ.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονά

29/3 –22:30 Aλγερία-Καμερούν Over 2.5 (3.27) επί 7,7 μονάδες στη Betshop

30/3 –02:30 Χιλή-Ουρουγουάη 2 (3.60) επί 7 μονάδες στη Novibet

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X