Το θέμα ήταν να μη φτάσουμε μέχρι εδώ...

Το θέμα ήταν να μη φτάσουμε μέχρι εδώ...
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τον Αμραμπατ, το λάθος της ΑΕΚ και για την συνέντευξη του προέδρου του Α.Σ. Πέρα Ανδρέα Ρομπόπουλου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήρθε λοιπόν ο Άμραμπατ, απολογήθηκε στον Γιάννη Παπαδημητρίου, είπε όσα είπε και η ΑΕΚ όπως ενημέρωσε ξεκαθάρισε πως το θέμα θεωρείται λήξαν σε αυτή τη φάση. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτή την ιστορία. Μόνο που δεν είναι απλή. Και δυστυχώς η ΑΕΚ έχει τεράστια ευθύνη.

Ο Άμραμπατ εκμεταλλευόμενος το ρεπό πήγε στην Ολλανδία. Πιθανολογώ ότι για να φύγει εκτός Ελλάδος είχε ενημερώσει τη διοίκηση της ΑΕΚ. Πήγε προφανέστατα να δει την οικογένειά του. Η οποία του έλειπε τόσο πολύ. Το σέβομαι όσο τίποτα άλλο. Η οικογένεια είναι πάνω από όλους και από όλα.

Μόνο που το συγκεκριμένο διήμερο βρήκε χρόνο να πάει και σε μία τηλεοπτική εκπομπή και να πει on camera σε στέλεχος άλλης ομάδας να τον… υπολογίζει. Φυσικά για να πάει εκεί, αυτό είχε κανονιστεί νωρίτερα. Δεν πήγε εκεί έτσι απλά. Χρειάζεται μία διαδικασία για να φέρεις κάποιον στο στούντιο. Όπου ο Άμραμπατ είπε και άλλα πολλά. Και έκανε και επίθεση και στον Χαλίλχοτζιτς, τον προπονητή της Εθνικής Μαρόκου. Αλλά δεν μας απασχολεί για την Εθνική Μαρόκου.

Συγγνώμη λοιπόν, αλλά αυτό δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ο Άμραμπατ πήγε εκεί επί τούτου. Για να προκαλέσει ντόρο. Και όσα είπε δεν ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Όπως δεν ήταν ατυχές το περιστατικό πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο, όπου κλωτσούσε μπάλες στην προπόνηση όταν κατάλαβε ότι δε θα ξεκινήσει βασικός. Επί Γιαννίκη αυτά. Και ξαφνικά εμφανίστηκε τραυματίας και την ημέρα του αγώνα ταξίδεψε… σηκωτός στη Θεσσαλονίκη, μαζί με άλλους συμπαίκτες του μετά από απόφαση της διοίκησης.

Πήγε για τον ντόρο

Ρωτάω λοιπόν ξεκάθαρα. Είχε άδεια ο Άμραμπατ να δώσει συνέντευξη; Να δώσει το «παρών» στο στούντιο τηλεοπτικού σταθμού; Είχε ενημερώσει την ΠΑΕ; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Όταν λοιπόν θέλεις να προστατέψεις το club οφείλεις να κάνεις τα πάντα. Διότι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Με το που έρχονται και υπογράφουν τους ξεκαθαρίζεις κάτι πολύ απλό: «Κύριοι είστε υποχρεωμένοι να σέβεστε το club 7/7, 24/24, 365/365! Πληρώνεστε από αυτό και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το φέρετε σε δύσκολη θέση. ΠΟΤΕ. Αν το κάνετε, έχετε τιμωρία ή πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού».

Πόνεσέ τους εκεί που «τσούζει» και θα δούμε αν θα υπάρξει στο μέλλον άλλος Άμραμπατ. Θες κύριε να φύγεις; Φέρε πρόταση και φύγε. Όχι να βγαίνεις δημόσια και να λες ότι επειδή η ΑΕΚ με πήρε ελεύθερο δε θα ζητήσει λεφτά. Διότι και αυτό το είπε. Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι 35 ή 25. Δεν με απασχολεί αν είσαι πρώτο ή τρίτο βιολί στην ομάδα. Δεν ήρθες με το ζόρι. Ζήτησες χρήματα, συμφώνησες και ήρθες. Δε σε έχουν βάλει να σκάβεις. Πληρώνεσαι για να προπονείσαι, να σέβεσαι τις επιλογές των προπονητών σου και να παίζεις. Όταν αυτοί το κρίνουν.

Αν δεν σου αρέσει, δεν το κάνεις τούμπανο σαν κακομαθημένο. Στη μεταγραφική περίοδο συζητάς ανεπίσημα και επίσημα με το σύλλογο και βρίσκεις λύση. Και αν δεν βρεις, συνεχίζεις να κάνεις αυτό που πληρώνεσαι να κάνεις.

Όσο για την ΑΕΚ, δεν τους επιτρέπεις ΠΟΤΕ ξανά να μιλήσουν πουθενά χωρίς άδεια. Δε λες στους Έλληνες ρεπόρτερ «δε θέλει να μιλήσει ο Κριχόβιακ» και ο Πολωνός από τη μέρα που έφυγε έχει δώσει τρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις σε τρία διαφορετικά μέσα σε διάστημα έξι ημερών. Και ας φρόντισε ο Κριχόβιακ όπου και αν μίλησε να αποθεώσει την ΑΕΚ. Οφείλεις να ξέρεις για να μην έρχεσαι σε δύσκολη θέση.

Ο Άμραμπατ στην απολογία του είπε καταλήγοντας: «Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης». Τα έφερε όμως στο προσκήνιο και έγιναν της παρούσης. Και πριν από το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο φώναζε: «Εγώ δε θα μείνω άλλο εδώ μετά το καλοκαίρι». Δεν βρέθηκε όμως κανένας να τον βάλει στη θέση του. Διότι του επέτρεψαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ να αισθάνεται πάνω από το club. Μέχρι και αρχηγό τον έκαναν. Και τώρα λούστηκαν τα καπρίτσια του!

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστούν από εδώ και στο εξής αυτή την ιστορία και ο Άμραμπατ (αν για παράδειγμα δεν ξεκινήσει στο Φάληρο) και η ΑΕΚ. Διότι μόνο ένας προπονητής, ακόμα και αν έχει την προσωπικότητα του Φερνάντο Σάντος, δε φτάνει να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα. Στην ΑΕΚ πολλοί πιστεύουν ότι φτάνει. Και είναι μεγάλο λάθος.

Εκπληκτική συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ

Οφείλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργο Νικολάου. Η συνέντευξη του προέδρου του Α.Σ. Πέρα, Ανδρέα Ρομπόπουλου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, ήταν με μία λέξη εκπληκτική!

«Στην Πόλη γεννιέσαι Α.Ε.Κ. Δεν γινόταν να μην είμαι ΑΕΚ. Στο σπίτι κάθε συζήτηση ήταν για την ΑΕΚ. Το δίλημμα ήταν μόνο, αν θα είσαι Πέρα ή Ταταύλα. Αυτό υπήρχε, ναι. Το αν θα είμαστε ΑΕΚ δεν ήταν κάτι διαπραγματεύσιμο όμως. Το ίδιο ισχύει και με τα παιδιά μου. Το ποσοστό οπαδών άλλων ελληνικών ομάδων στην Κωνσταντινούπολη φτάνει το πολύ στο 2%». Αυτές οι λέξεις είναι εξαιρετικά αφιερωμένες σε όλους όσοι προσπάθησαν να παραχαράξουν την ιστορία. Δεν τα λέμε εμείς. Τα λέει ο πρόεδρος του Α. Σ. Πέρα. Η αλήθεια «πονάει», αλλά είναι πάντα μία!

Η Α.Ε.Κ. είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ που έχει αποδεδειγμένα καταστατικές καταβολές και σχέσεις με όλους τους συλλόγους της Κωνσταντινούπολης. Δεν είναι απλά η προγονική μας σχέση με τον Α. Σ. Πέρα, αλλά με όλους τους συλλόγους της Πόλης μέσω του Σ.Α.Σ. Κωνσταντινούπολης.

Την αγάπη μας σε όλες τις γιαλαντζί φωτοτυπίες του κόσμου!

ΥΓ: Την Κυριακή η ΑΕΚ παίζει εκτός έδρας στο Φάληρο, οπότε ο κόσμος της δε θα έχει δικαίωμα να τη δει από κοντά. Και δε νομίζω ότι θα… αποστείλουν πρόσκληση στους οργανωμένους μας, όπως έκαναν πρόσφατα με το φιλικό σωματείο της Θεσσαλονίκης. Την ίδια μέρα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στα Λιόσια. Τρεις ώρες νωρίτερα. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε όλοι εκεί. Να τιμήσουμε τη σχέση μας με το Α.Σ. Πέρα και να βοηθήσουμε την ομάδα να σημειώσει μία μεγάλη νίκη με τη φωνή μας. Το αξίζει με τόσα που έχει περάσει φέτος!

ΥΓ 2: Σύντομα -τις επόμενες ώρες μάλιστα- αναμένεται να ανοίξει θέμα και με άλλο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Όχι επειδή το άνοιξε ο ίδιος, αλλά από δημοσιεύματα. Αν καθίσει όμως κάποιος να κάνει συγκρίσεις θα καταλάβει τη διαφορά. Διότι είναι άλλο να ανοίγει θέμα από δημοσιεύματα και άλλο από εσένα τον ίδιο…

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X