Μαυροβούνιο - Ελλάδα: Φιλική ήττα 1-0 για τη νέα Εθνική του Πογιέτ - Μπήκε αλλαγή ο Μάνταλος

Μαυροβούνιο - Ελλάδα: Φιλική ήττα 1-0 για τη νέα Εθνική του Πογιέτ - Μπήκε αλλαγή ο Μάνταλος
Photo Credits: INTIME

Ήττα για την Ελλάδα από το Μαυροβούνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Μαυροβούνιο στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογιέτ.

Στο 59ο λεπτό του φιλικού αγώνα μεταξύ Μαυροβουνίου και Ελλάδας, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0. Ο Εράκοβιτς με πολύ ωραία κάθετη εξέθεσε την άμυνα της Ελλάδας και ο Οσμαγιτς πλάσαρε εύστοχα δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Πέτρος Μάνταλος μπήκε στο 59′ στη θέση του Τάσου Δουβίκα.


Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο η ελληνική ομάδα είχε την κατοχή αλλά ήταν ανούσια στο παιχνίδι της, ασύνδετη και προβλέψιμη. Ο Γουστάβο Πογέτ συνέχισε κι απόψε με σχηματισμό 4-3-3, όμως αυτή τη φορά δεν λειτούργησε όπως στο Βουκουρέστι.

Ο Ουρουγουανός εκλέκτορας ξεκίνησε με τέσσερις αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα στο γήπεδο της Στεάουα, καθώς οι Λύρατζης, Μπακασέτας, Παυλίδης και Δουβίκας έπαιξαν στην αρχική ενδεκάδα αντί των Ρότα, Μάνταλου, Γιακουμάκη και Λημνιού. Οι Μαυροβούνιοι δεν πίεσαν ψηλά στην αρχή, αλλά το έκαναν στους μέσους της ελληνικής ομάδας αποκόπτοντας από το παιχνίδι τον σέντερ φορ Παυλίδη, που δεν έπαιρνε την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι ανάγκαζαν τους διεθνείς σε εύκολα λάθη στις μεταβιβάσεις, με το κακό τερέν να παίζει επίσης το ρόλο του σε αυτό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μοναδικές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο να ανήκουν στους Βαλκάνιους, με τον Βλαχοδήμο να επεμβαίνει αποτελεσματικά στο δίλεπτο 30΄-31΄, αρχικά σε φάουλ του Γιόβετιτς κι εν συνεχεία σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Βούγιατσιτς.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 59΄: η ωραία κάθετη του Εράκοβιτς στον Όσμαγιτς έβγαλε τον Μαυροβούνιο απέναντι στον Βλαχοδήμο, με το πλασέ του να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η ελληνική ομάδα έκανε την πρώτη ευκαιρία στο 67ο λεπτό, με την κεφαλιά-ψαράκι του Γιακουμάκη να φεύγει άουτ, ενώ στο 69΄ ο Σίπτσιτς έκανε σουτ από την «καρδιά» της περιοχής, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει εντυπωσιακά, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα.

Μαυροβούνιο – Ελλάδα 1-0

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς): Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς, Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Μάρουσιτς, Ράιτσκοβιτς (90΄+2 Ντρέσκοβιτς), Γιάνκοβιτς (82΄ Γιάνιτς), Όσμαγιτς (82΄ Ράκογιακ), Κρίστοβιτς, Γιόβετιτς (46΄ Εράκοβιτς).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Λύρατζης (76΄ Αλεξανδρόπουλος), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης (61΄ Μάνταλος), Μπουχαλάκης (76΄ Κουλούρης), Μπακασέτας, Δουβίκας (61΄ Χατζηγιοβάνης), Παυλίδης (61΄ Γιακουμάκης), Πέλκας.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X