Η ΑΕΚ επενδύει στο μέλλον της και στηρίζει την Εθνική Futsal Κ-19

Η ΑΕΚ επενδύει στο μέλλον της και στηρίζει την Εθνική Futsal Κ-19
Photo Credits: INTIME

Έξι παίκτες της ΑΕΚ συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Κ-19 Futsal στην Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έξι παίκτες της ΑΕΚ στην αποστολή αγωνίστηκε η Εθνική Futsal Κ-19 στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του UEFA Under-19 Futsal Championship, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε Τσεχία (1-1), Πορτογαλία (0-6), Κύπρο (2-2) και κατέλαβε την τρίτη θέση, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό πως το Ελληνικό ποδόσφαιρο Σάλας ανεβαίνει επίπεδο. Να θυμίσουμε πως από πλευράς ΑΕΚ στις επιλογές του Γιάννη Ζιάβα βρίσκονταν οι Αυλωνίτης, Βλασταράς, Αδαμόπουλος, Κωστάκης, Παυλίδης και Πρωτονοτάριος.

Τα πρωταθλήματα υποδομών αποδεικνύουν πως υπάρχει πολύ ταλέντο, τα μικρότερα παιδιά που έρχονται και σε λίγα χρόνια θα πλαισιώσουν την Εθνική σίγουρα θα εκτοξεύσουν το Ελληνικό futsal στις ψηλές θέσεις της UEFA. Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με σταθερά βήματα την επένδυση των ακαδημιών της, δείχνοντας εμπιστοσύνη αλλά και βοηθώντας τους νέους αθλητές να βελτιώνονται συνεχώς. Αναλυτικά η ομάδα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάννη Ζιάβα, που ταξίδεψε στο Πόρτο (Βίλα ντο Κόντε) ήταν Κανέλλος Ιωάννης, Κωστάκης Εμμανουήλ, Πασσαλής Ευάγγελος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Τσέπας Εμμανουήλ, Βλασταράς Παναγιώτης, Πρωτονοτάριος Μιχαήλ-Άγγελος, Παυλίδης Κωνσταντίνος, Αυλωνίτης Γεώργιος, Αδαμόπουλος Αλέξανδρος, Γρηγοράκος Παναγιώτης, Σούλης Δημήτριος.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X