Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φαν Χάαλ βάζει φρένο στον Τεν Χάαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φαν Χάαλ βάζει φρένο στον Τεν Χάαγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ είναι ψηλά στη λίστα της Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ του τονίζει να απορρίψει το ενδιαφέρον των Άγγλων.

Ο κόουτς του Άγιαξ είχε επαφές με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, μιας και είναι στα φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας το καλοκαίρι. Ο Τεν Χάαγκ αρέσει πολύ στους «Κόκκινους» και φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο, αφήνοντας πίσω του, τους Ποτσετίνο, Λουίς Ενρίκε και Λοπετέγι. Ωστόσο, ο Λουίς Φαν Χάαλ βάζει… εμπόδια στο deal, αφού προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του να μην πάει στη Γιουνάιτεντ.

«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και αυτό είναι πάντα καλό για τη Γιουνάιτεντ. Αλλά η Μάντσεστερ είναι ένας εμπορικός σύλλογος, επομένως είναι μια δύσκολη επιλογή για έναν προπονητή. Καλύτερα να πάει σε έναν… ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Δεν πρόκειται να τον συμβουλέψω, θα με πάρει τηλέφωνο ο ίδιος. Αλλά πρέπει να επιλέξει έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο και όχι έναν εμπορικό σύλλογο» τόνισε ο πρώην κόουτς των «Κόκκινων».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X