«Ο Ονιεκούρου φεύγει το καλοκαίρι πιθανόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό»

«Ο Ονιεκούρου φεύγει το καλοκαίρι πιθανόν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένο θεωρείται στην Τουρκία ότι ο Χένρι Ονιεκούρου θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αναφέρουν ότι είναι δύσκολο να πωληθεί.

Κατ’ αρχήν σε σημερινό (28/3) της δημοσίευμα η Milliyet αναφέρει πως «ο Ονιεκούρου θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην τουρκική Super Lig». Επισημαίνεται πως δύο ομάδες του πρωταθλήματος, η Μπασακσεχίρ και η Γαλατάσαραϊ θέλουν τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο υπογραμμίζεται πως υπάρχει δυσκολία των οικονομικών ανταλλαγμάτων που ζητεί ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τέσσερα έως πέντε εκατομμύρια ευρώ που θέλει ο Ολυμπιακός. Ένα ποσό, δηλαδή, που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν οι δύο ομάδες. Κάπου εκεί, ωστόσο, μπαίνει η προοπτική δανεισμού του παίκτη που είναι «ευπρόσδεκτη» στους Πειραιώτες, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, προκειμένου να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερη χασούρα από τα χρήματα που έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα γίνεται λόγος στο πρόσφατο ταξίδι του Ονιεκούρου στην Κωνσταντινούπολη, όπου τονίζεται πως δεν αποκλείεται να υπήρξαν και διαπραγματεύσεις με τις ομάδες.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X