Επίθεση Αμραμπατ σε Χαλίλχοτζιτς: «Είναι εγωιστής και πεισματάρης - Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει»

Επίθεση Αμραμπατ σε Χαλίλχοτζιτς: «Είναι εγωιστής και πεισματάρης - Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει»
Photo Credits: INTIME

Ο Νορντίν Αμραμπατ «έκραξε» τον προπονητή του Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ επίθεση στον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς εξαπέλυσε σε δηλώσεις του στο ESPN ο άσος της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ!

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τα «έχωσε» στον Βόσνιο προπονητή. Τον χαρακτήρισε εγωιστή και πεισματάρη με αποτέλεσμα να μην παίρνει το μέγιστο από τους διεθνείς, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πλάνο που εφαρμόζει.

«Δεν παίρνει τα μέγιστα από αυτήν την ομάδα λόγω του πείσματος και του τεράστιου εγωισμού του», είπε ο Άμραμπατ. «Πώς μπορείς να επιλέξεις μόνο έναν παίκτη από τους τέσσερις παρόντες στο υψηλότερο επίπεδο που είναι το Champions League; Δεν έχω ιδέα τι προσπαθεί να κάνει, αλλά προσωπικά κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιμένουν οι οπαδοί της μαροκινής ομάδας», ανέφερε ακόμη ο άσος της Ένωσης.

Ο Άμραμπατ, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, που έχει αποκλειστεί από την επιλογή για αρκετά χρόνια, είναι πολύ επικριτικός για τον Βόσνιο τεχνικό, που βρίσκεται στο αξίωμα από τον Αύγουστο του 2019.

«Για μια μικρή διαφωνία, γίνεται να μην επιλέξω τον Μαζραουί για δύο χρόνια; Είναι λογικό οι οπαδοί να φωνάζουν τα ονόματα αυτών των παικτών. Στα προκριματικά CAN έπαιζε με σύστημα 4-4-2, στο CAN έπαιζε με 4-3-3 και τώρα 5-3-2 έχοντας προπονηθεί μόνο δύο φορές με αυτό το σύστημα; Δεν υπάρχει αυτοματισμός, δεν υπάρχει τίποτα», κατέληξε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X