Μαυροειδής: «Περιμένουμε και τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο - Θα πάμε για τη νίκη μέχρι το τέλος»

Μαυροειδής: «Περιμένουμε και τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο - Θα πάμε για τη νίκη μέχρι το τέλος»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής

Ο σέντερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μαυροείδης, φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ΕΟΚ WebRadio και στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φετινές αναποδιές της ομάδας, ενώ κάλεσε τους Ενωσίτες να γεμίσουν το κλειστό για να δώσουν δύναμη στην ομάδα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή της Έλενας Βογιατζή και του Γιώργου Βαλαβάνη:

Για τα φετινά προβλήματα-ατυχίες της ΑΕΚ: «Αυτά που έχουμε περάσει φέτος είναι πάρα πολλά. Έχει τύχει να παραταχθούμε και με 7 παίκτες σε παιχνίδι, έγινε η αλλαγή προπονητή, υπάρχουν και οικονομικά προβλήματα, ωστόσο η ομάδα δείχνει το «μέταλλό» της και το τι αντιπροσωπεύει και δεν τα παρατάει. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε, για να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το πώς διαχειρίζονται αγωνιστικά αυτά τα προβλήματα: «Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα στην ομάδα, έχουμε και έμπειρα παιδιά όπου έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και μπορούν να το διαχειριστούν. Προσπαθούμε να μη μας επηρεάζει και σίγουρα η δουλειά της ομάδας και του προπονητή παίζει ρόλο. Όταν έχεις φτιάξει ένα σύνολο με μια συγκεκριμένη λειτουργία, όποιος και να λείπει η ομάδα θα παίζει με αυτή τη λειτουργία, έστω και όχι στο 100%, αλλά σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Είναι σημαντική και η έδρα μας, εκεί όπου ο κόσμος μας δίνει τεράστια ώθηση και γι’ αυτό στα Λιόσια δύσκολα περνάνε οι ομάδες».

Για τον στόχο της ΑΕΚ: «Αγωνιστικά δεν είχαμε κάποιον ιδιαίτερο στόχο. Ένας μεγάλος στόχος φέτος είχε να κάνει με το γήπεδο, το πώς θα παρουσιαστεί δηλαδή η ομάδα στο καινούργιο γήπεδο, έχοντας καινούργια ομάδα και καινούργιο προπονητή. Αγωνιστικά, είχαμε ένα στόχο στην Ευρώπη, είχαμε το Final-4 του Κυπέλλου, που και με 7 παίκτες ήμασταν ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό, και στο πρωτάθλημα ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αν μπορέσουμε στην 4άδα και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι τελείως διαφορετική η πορεία μας από ‘δω και πέρα πιστεύω, γιατί επιστρέφουν οι υπόλοιποι παίκτες και με τον καινούργιο προπονητή πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Για την ενέργεια που βγάζουν στο παρκέ όταν αγωνίζονται: «Όταν τα παιδιά βλέπουν εμένα να κάνω αυτά που κάνω σε αυτήν την ηλικία, ακολουθούν. Είμαστε μια πάρα πολύ καλή παρέα και εκτός γηπέδου και αυτό βοηθάει πολύ. Τώρα θα δούμε και τον κόσμο, μιας που άνοιξε η πληρότητα στο 100%. Εχθές ήρθαν πολύ οπαδοί στη Ρόδο και μας στηρίζουν και στην επαρχία όποτε παίζουμε. Τώρα θα δείξει η ΑΕΚ το πραγματικό της πρόσωπο στο γήπεδο».

Διαφορές Δέδα με Σεγκούρα: «Ο κόουτς Σεγκούρα έχει πιο αμυντικογενή προσανατολισμό, σε σχέση με τον Δέδα που έπαιζε ένα πιο ελεύθερο σχετικά μπάσκετ. Παίζουμε με μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Αν δουλέψεις σε αυτό που θες να παίξεις, θα το βγάλεις. Όποιος θέλει να παίξει, πρέπει να προσαρμοστεί. Αναγκαστικά πρέπει ο κάθε παίκτης να καταλάβει το ρόλο που θέλει ο προπονητής για το καλό της ομάδας».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα κλασσικό Αθηναϊκό ντέρμπι. Εμείς θα δουλέψουμε, θα επιστρέψουν και τα άλλα παιδιά σιγά σιγά. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Περιμένουμε και τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Νομίζω θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός πέρασε πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω πως και με τον Παναθηναϊκό θα είναι το ίδιο δύσκολο. Θα πάμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Αν καταφέρουμε να πάρουμε και αυτήν τη νίκη, μπορούμε να μπούμε μες στην 4άδα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X