Η EA φέρεται να έχει αποφασίσει το νέο όνομα του FIFA να είναι EA Sports Football Club

Η EA φέρεται να έχει αποφασίσει το νέο όνομα του FIFA να είναι EA Sports Football Club
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα σε EA Sports και FIFA για την ονομασία του γνωστού ποδοσφαιρικού game, φαίνεται πως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και η γνωστή εκδότρια εταιρεία θα προχωρήσει στην επόμενη ημέρα του franchise με τον τίτλο EA Sports Football Club (ή EA Sports FC ή EA FC).

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jeff Grubb που είναι πολύ καλά ενημερωμένος για τα της βιομηχανίας και έχει πολύ αξιόπιστες πηγές σε πολλές εταιρείες, η ΕΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την αλλαγή που θα αρχίσει να προβάλλεται έντονα τα επόμενα χρόνια.

Τα σχετικά trademarks για το “EA FC” έχουν εμφανιστεί εδώ και καιρό, αλλά πολλοί θεωρούσαν πως πρόκειται απλά για κάποιο mode των νέων games.

O Grubb σημειώνει πως θα έπρεπε ήδη να έχουμε δει κάποιο trailer και πως σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

Η δεκαετής συμφωνία ανάμεσα σε EA Sports και FIFA λήγει μετά το φετινό Qatar World Cup τον Νοέμβριο και η EA έχει στα χέρια της μια δύσκολη απόφαση: είτε να συνεχίσει και φέτος τη σειρά με το FIFA 23, είτε να κάνει από τώρα την αλλαγή της ονομασίας και να προσπαθήσει να επενδύσει στο νέο brand μέχρι την κυκλοφορία του.

Όπως και να ‘χει, θα μάθουμε σύντομα την επόμενη μέρα της δημοφιλούς σειράς ποδοσφαιρικών games.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X