ΑΕΚ: Ανοιχτή η επιστροφή για Αλβες και Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Ανοιχτή η επιστροφή για Αλβες και Τσιγκρίνσκι
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα αλλάξει για τη νέα σεζόν, ώστε να πάψει να… τρομάζει με την εικόνα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως στοχεύει σε προπονητή από το πάνω ράφι με τον Φερνάντο Σάντος να είναι ξεκάθαρα ο πρώτος στόχος, θέλει να ενισχυθεί με ακόμα πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα δώσουν κλάση και προσωπικότητα στο δυναμικό, αλλά παράλληλα επιθυμεί να ενισχυθεί και σε στελεχιακό δυναμικό. Αλλωστε, μετά και την αποχώρηση του Βασίλη Δημητριάδη από το πόστο του υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, η ΑΕΚ «φτώχυνε» σε στελέχη.

Σε αυτήν τη λογική, η ΑΕΚ κινείται ήδη στην αγορά για να βρει εκείνους που θα μπορέσουν να δώσουν ποδοσφαιρική γνώση, αλλά παράλληλα θα διατηρούν και…μυρωδιά από ΑΕΚ μέσα στην ομάδα.

Διότι, με εξαίρεση τον Παναγιώτη Κονέ, ουδείς άλλος που κινείται γύρω από την ομάδα συνδυάζει ποδοσφαιρικό παρελθόν και γνώση των ιδιαιτεροτήτων της ομάδας. Επιπροσθέτως, η ΑΕΚ είναι παραδοσιακά μια ομάδα που αρέσκεται να προχωρά με στελέχη που έχουν πρότερο παρελθόν με τη φανέλα της.

Κάπως έτσι, Μπρούνο Αλβες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής στην ΑΕΚ!

Διαβάστε περισσότερα για Αλβες και Τσιγκρίνσκι

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X