Αντιδράσεις για τη δήλωση του Τσιτσιπά: «Οι γυναίκες να παίζουν 5 σετ στα grand slams, παίρνουν τα ίδια χρήματα με τους άνδρες»

Australian Open: Εβαλε δύσκολα στον εαυτό του, αλλά πέρασε ο Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια δήλωση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τις γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Μαϊάμι που αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε κάποιες δηλώσεις του, πέταξε μία ατάκα για το γυναικείο τένις, η οποία έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ανέφερε πως στα grand slam, από την στιγμή που οι μισθοί είναι οι ίδιοι για άνδρες και γυναίκες, θα έπρεπε και τα ματς των γυναικών να κρίνονται στα 5 σετ.

Βέβαια κάποιοι συμφώνησαν με την άποψη του Στέφανου, ωστόσο υπήρξαν και πολλές αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κόσμου, καθώς αρκετοί θεωρούν ότι το καθημερινό πρόγραμμα στα 4 μεγάλα τουρνουά θα τραβήξει πολύ και θα έχει ως αποτέλεσμα να παίζουν ξημερώματα ορισμένοι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις με αυτό που θα πω, ωστόσο πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, αλλά στις γυναίκες γίνονται ματς των 3 σετ και στους άνδρες των 5. Επιστημονική έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε θέμα αντοχής. Δε ξέρω. Ισως θα μπορούσαν να παίζουν πέντε σετ κι αυτές. Για τα grand slam τουλάχιστον. Από την άλλη βέβαια, με 3 σετ στους άνδρες ίσως βλέπαμε μεγαλύτερη γκάμα νικητών στα slams. Πιστεύω ότι οι τίτλοι θα ήταν εντελώς διαφορετικοί στους άνδρες αν είχαμε νικητή σε σύνολο τριών σετ».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X