Για το διπλό στην Ρόδο η ΑΕΚ στο ντεμπούτο Σεγκούρα (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για το διπλό στην Ρόδο η ΑΕΚ στο ντεμπούτο Σεγκούρα (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στην Ρόδο (ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, σε άλλη μια κρίσιμη αναμέτρηση.

Η Ένωση έχει ρεκόρ 8-9 ενώ οι Ροδίτες 10-4 που βρίσκονται σε θέσεις τετράδας. Στον πρώτο αγώνα στα Λιόσια ο Κολοσσός είχε κερδίσει την ΑΕΚ με 82-85 και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του.

Από την μεριά της η Ένωση είχε μια εβδομάδα ανακατατάξεων, αφού ο Στέφανος Δέδας έφυγε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Κούρο Σεγκούρα ήρθε στην θέση του. Ο Ισπανός δεν έχει προλάβει να κάνει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσεγγίσει τον σημερινό αγώνα, από πλευράς τακτικής και σχημάτων. Δεν θα έχει στην διάθεση του για άλλη μια φορά τους Ανγκόλα και Λάνγκφορντ σύν τα 2 κρούσματα που ανακοίνωσε η ομάδα μεσοβδόμαδα, ενώ ο Γκρίφιν δεν γύρισε ακόμα. Στο σημερινό παιχνίδι θα είναι διαθέσιμος ο Αντώνης Κόνιαρης και μένει να δούμε αν θα κάνει ντεμπούτο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Από την άλλη μεριά ο Ηλίας Γκαντζούρης, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με τον Κολοσσό να έχει χάσει στην έδρα του μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), Νίκος Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης) και Βασίλης Τσώνος (Αττικής).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X