Ράπτορς - Πέισερς: Διεκόπη λόγω φωτιάς!

Ράπτορς - Πέισερς: Διεκόπη λόγω φωτιάς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι των Ράπτορς με τους Πέισερς, στο Τορόντο διεκόπη στα μέσα της δεύτερης περιόδου καθώς υπήρξαν αναφορές για φωτιά στην Scotiabank Arena.

Απίθανο περιστατικό στο Τορόντο, την ώρα του αγώνα των Ράπτορς με τους Πέισερς. Με το σκορ στο 66-38 υπέρ της ομάδας του Νικ Νερς και με 4’05” για το ημίχρονο, η αναμέτρηση διεκόπη.

Αιτία, κάποιες αναφορές που έφτασαν στην πυροσβεστική του Τορόντο για φωτιά στο γήπεδο των πρωταθλητών του 2019. Αμέσως άρχισαν να εκκενώνονται θύρες του γηπέδου, ενώ στη συνέχεια εκκενώθηκε πλήρως το γήπεδο, με τους πυροσβέστες να ψάχνουν για φωτιές.

Για την ώρα το παιχνίδι έχει διακοπεί, με την ενημέρωση της πυροσβεστικής να τονίζει πως δεν υπάρχει απειλή για την δημόσια ασφάλεια.

Εν τέλει, έπειτα από διακοπή που κράτησε περίπου 50 λεπτά η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά, όμως οι εξέδρες της Scotiabank Arean ήταν άδειες, καθώς οι Ράπτορς ζήτησαν από τον κόσμο να αποχωρήσει, επιστρέφοντας όλη την τιμή του εισιτηρίου σε όσους είχαν πάρει θέση στο γήπεδο για το παιχνίδι με τους Πέισερς. Η κίνηση αυτή έγινε για λόγους ασφαλείας από την ομάδα του Τορόντο.

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X