Να πούμε... χαλάλι για όσα περάσαμε, αλλά να τελειώσουν οριστικά στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Να πούμε... χαλάλι για όσα περάσαμε, αλλά να τελειώσουν οριστικά στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για την ΑΕΚ της «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ» και τον Φερνάντο Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ένα σαββατοκύριακο που δεν παίζει η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και αυτό αντί να μας κάνει να αισθανόμαστε πρωτίστως άσχημα επειδή θα μας λείψει η κιτρινόμαυρη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος, μας προκαλεί κυρίως ανακούφιση. Και δεν χρειάζεται να αναφέρω το λόγο.

Και κακά τα ψέματα, όταν δίναμε όλοι μαζί τη δύσκολη μάχη να αντέξουμε να βλέπουμε την ΑΕΚ σε κατηγορίες που ουδεμία σχέση είχαν με την ιστορία και το βάρος της φανέλας της, αν μη τι άλλο, δεν φανταζόμασταν ότι αγωνιστικά, θα βιώναμε ξανά, τόσο σύντομα, μια σερί τετραετία τόσο μεγάλης αγωνιστικής απογοήτευσης.

Για να ξέρουμε τι λέμε, η υπομονή του κόσμου έχει μια και μόνη αιτία. Και αναφέρομαι φυσικά στη γηπεδάρα που έχει ορθωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και είναι βέβαιο ότι τη μέρα που θα μπούμε στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», εκτός από το ότι το δάκρυ θα τρέξει… κορόμηλο, θα μονολογήσουμε κι ένα «χαλάλι για όσα δύσκολα περάσαμε».

Στο νέο μας σπίτι ωστόσο, δεν γίνεται (πολύ απλά, δεν γίνεται) να βλέπουμε μια ΑΕΚ σαν τη σημερινή. Είτε αυτό αφορά σε επίπεδο κάποιων παικτών, είτε σε επίπεδο προπονητικού τιμ, είτε σε επίπεδο στελεχών, σε όλα δηλαδή όσα αποτελούν την ΟΜΑΔΑ.

Υπάρχει μια διάχυτη ανησυχία τις τελευταίες ημέρες και μας διακατέχει και εμάς, ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει πάλι να λύσει τα σοβαρά της προβλήματα, με… ασπιρίνες. Να κάνει δηλαδή μια ανακατανομή αρμοδιοτήτων σε βασικά πόστα και να πει «εντάξει είμαστε, πάμε για ένα νέο ξεκίνημα». Και να έχουν πληρώσει τη… νύφη για όλη την αποτυχία, ο Γιαννίκης και ο Δημητριάδης. Που δεν είχαν και καμιά ευθύνη δηλαδή για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, για να ξέρουμε τι λέμε.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ότι δεν θα το επιτρέψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να συμβεί… Ότι στο γήπεδο που φτιάχτηκε επειδή ο ίδιος βγήκε μπροστάρης, θα μπει μια ΑΕΚΑΡΑ σε όλα της.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει φυσικά και η παράμετρος Φερνάντο Σάντος. Για… αρχή, θα ξέρουμε οριστικά και αμετάκλητα το βράδυ της Τρίτης, αν θα έχει οδηγήσει την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ. Αν η Πορτογαλία πάθει ότι και η Ιταλία, αποκλειστεί δηλαδή από τους Σκοπιανούς, τότε θα έχουμε ως δεδομένο ότι ο κύκλος του Σάντος ως ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής της πατρίδας του, έκλεισε.

Αν η Πορτογαλία προκριθεί (κάτι που προσωπικά, το ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά), ενδεχομένως να μπλέξει λίγο το πράγμα. Αλλά και πάλι, γρήγορα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν οι Πορτογάλοι θα πάνε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Φερνάντο προπονητή. Όπως και να ‘χει, για… αρχή, ας περιμένουμε το βράδυ της Τρίτης. Και μετά, τα ξαναλέμε…

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X