Φλιώνης: «Με νέο προπονητή αλλά με το ίδιο παλιό πάθος κόντρα στον Κολοσσό»

Φλιώνης: «Με νέο προπονητή αλλά με το ίδιο παλιό πάθος κόντρα στον Κολοσσό»
Photo Credits: INTIME

Για το ματς με τον Κολοσσό αναφέρθηκε ο Δημήτρης Φλιώνης στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για το επόμενο αγώνα της ΑΕΚ, απέναντι στον Κολοσσό στην Ρόδο.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Καλησπέρα σας…

Καταρχήν να πω Χρόνια Πολλά σε όλους τους ΄Ελληνες για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ειδικά σε μία περίοδο, όπου έχουμε πόλεμο κοντά στη «γειτονιά» μας, τέτοιες ημέρες αντιλαμβανόμαστε ακόμη περισσότερο το νόημα της ελευθερίας και την αναγκαιότητας της ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, σε ό,τι αφορά στο επόμενο ματς…

Συνεχίζεται για μας μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, τα οποία σε μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν προφανώς με τις ατυχίες μας. Δεν έχω την πρόθεση, ωστόσο, να αναζητήσω δικαιολογίες. Δεν το κάναμε ποτέ άλλωστε όλη τη χρονιά.

Πραγματοποιήσαμε μια πειστική εμφάνιση στο προηγούμενο ματς με Ιωνικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουμε μια πειστική εμφάνιση και στη Ρόδο, με τον νέο προπονητή, αλλά με το ίδιο παλιό πάθος για τα καλύτερα. Το έργο μας είναι προφανώς δύσκολο. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης, αλλά και της δυναμικότητας του Κολοσσού, ο οποίος εφέτος πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία.

Θεωρώ, ωστόσο, ότι είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να διεκδικήσουμε στη Ρόδο το αυτονόητο. Το έχουμε ανάγκη στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε για όσο πιο ψηλά στην κατάταξη της κανονικής περιόδου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X