Η ΑΕΚ δείχνει να ξαναπαίρνει το ρίσκο και περιμένει περισσότερη τύχη

Η ΑΕΚ δείχνει να ξαναπαίρνει το ρίσκο και περιμένει περισσότερη τύχη
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr (ξανά) για την φλατ κατάσταση που βιώνει η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου και η ΑΕΚ αναμένει τον Φερνάντο Σάντος.

Η Εθνική Πορτογαλίας μετά τις… καραμπόλες τύχης της Πέμπτης είναι γκραν φαβορί για να πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ 2022. Και αν πάει δεν βλέπω πως ένας προπονητής δεν θα θέλει να συμμετάσχει σε αυτή την κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου. Εκτός και αν ο Σάντος έχει τόσο μεγάλα προβλήματα εσωτερικά που δεν θέλει να συνεχίσει καν… Ένα σενάριο που δεν του δίνω και πολλές πιθανότητες.

Για αυτό έχω αρχίσει και πιστεύω ότι πρέπει να ξεχνάμε τον αγαπημένο μας Σάντος. Έναν προπονητή που όπως εξελίσσεται η κατάσταση στην ΑΕΚ προφανώς και θέλουν να τον βάλουν στην βιτρίνα του κλαμπ και από πίσω να υπάρξουν από ελάχιστες έως λίγες αλλαγές. Δηλαδή, η ουσία της λειτουργίας της ΑΕΚ να μην διαφοροποιηθεί.

Αυτό τουλάχιστον μου δείχνει το γεγονός ότι τόσο ο Γιάννης Παπαδημητρίου, όσο και ο Παναγιώτης Κονέ βρίσκονται ακόμη στις θέσεις του, όπως και όλα τα υπόλοιπα υψηλόβαθμα στελέχη εκτός Δημητριάδη που είχε την ευθυξία να πάρει το καπελάκι του και να φύγει μόνος του.

Πράγμα ακατανόητο ποδοσφαιρικά, απόφαση που βαραίνει προσωπικά πια τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα δύο στελέχη απογοήτευσαν και απέτυχαν και θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη εκτός κλαμπ.

Η ΑΕΚ δείχνει να ξαναπαίρνει το ρίσκο και περιμένει περισσότερη τύχη

Δεν φτάνουν για την (μεγάλη) ΑΕΚ

Ειδικά για τον Γιάννη Παπαδημητρίου και για την συνολική παρουσία-συμπεριφορά του και αποτελεσματικότητα δεν μπορώ να βρω ελαφρυντικά. Για τον Κονέ θεωρούν στο κλαμπ ότι μπορεί να βοηθήσει πολύπλευρα, έχοντας φορέσει και την φανέλα της και έχοντας και καριέρα εκτός συνόρων. Αλλά και αυτό δεν νομίζω ότι πρέπει να φτάνει για ένα κλαμπ που θέλει να λέει ότι κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να φτάσει τον Ολυμπιακό.

Και εξηγούμαι από τώρα… Το να κρατήσει αυτά τα στελέχη με άλλες αρμοδιότητες πάνω-κάτω, να φέρει ένα ξένο παλαίμαχο που φόρεσε την φανέλα της αλλά δεν έχει εμπειρία και βιογραφικό, να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στον Ταυλαρίδη και να γυρνάμε γύρω και γύρω από τους ίδιους, δεν λέγεται αλλαγή.

Για αυτό και πλέον δεν είμαι αισιόδοξος, ούτε για αλλαγές, ούτε για τη νέα χρονιά. Οι ίδιοι είναι εδώ. Και όσο είναι εδώ δεν μπορώ να πειστώ ότι θα δω κάτι διαφορετικό από όσα συμβαίνουν με τις μεγάλες αποτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο πρώτης ομάδας και Ακαδημιών. Αν το αφεντικό δεν νομίζω ότι υπάρχουν ευθύνες για όλα αυτά, αν νομίζει ότι με αυτά τα στελέχη και το ίδιο πλάνο θα δει κάτι διαφορετικό και στην «Αγιά Σοφιά» ξαναπαίρνει το ρίσκο. Άρα να στηρίζεται ξανά κατά βάση στην τύχη…

Τα γράφουμε, τα ξαναγράφουμε, τα λέμε και τα ξαναλέμε, αλλά δεν μπορούμε εμείς να αλλάξουμε κάτι. Δεν αποφασίζουμε, δεν πληρώνουμε, δεν κρινόμαστε για το αποτέλεσμα. Υπάρχει διοίκηση για αυτό.

ΥΓ: Ρωτάνε και ξαναρωτάνε ποιος μας βάζει να κάνουμε τόσο σκληρή κριτική, ειδικά εδώ στο enwsi.gr, όπου κάθε αρθρογράφος γράφει ότι πιστεύει και θέλει. Η απάντηση είναι η τελευταία 4ετία, η τωρινή βαθμολογία και το ότι η ΑΕΚ τώρα αγωνιστικά δεν πείθει ότι αξίζει να παίξει καν στην Ευρώπη. Δεν πιστεύω να χρειάζονται περισσότερες απαντήσεις…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X