Επίθεση στο πούλμαν των Ακαδημιών μπάσκετ της ΑΕΚ στην Πάτρα! (ΦΩΤΟ)

Επίθεση στο πούλμαν των Ακαδημιών μπάσκετ της ΑΕΚ στην Πάτρα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σοβαρή καταγγελία από την ΚΑΕ ΑΕΚ για επίθεση αγνώστων στο πούλμαν της ακαδημίας στην Πάτρα

Στην Πάτρα βρίσκονται τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ της ΑΕΚ.

Ο λόγος αφορά το τουρνουά 3Χ3 που διεξάγεται στους εξωτερικούς χώρους του «Δ.Τόφαλος» υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΗ.

Αυτά τα πολύ όμορφα γεγονότα ωστόσο επισκιάστηκαν από την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν των νεαρών αθλητών της ομάδας, αργά χθες το βράδυ.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είχαμε ακόμα ένα περιστατικό ντροπής για τον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Στο περιθώριο των καθόλα επιτυχημένων διοργανώσεων Ακαδημιών και Παίδων, που διεξάγονται στο «Δ. Τόφαλος» (υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΗ) και στο Promitheas Park, οι λιλιπούτειοι αθλητές μας έγιναν μάρτυρες ενός αποκρουστικού περιστατικού, το οποίο προφανώς ήλθε στα προστεθεί στον βαρύ κύκλο των επεισοδίων βίας, που κλονίζουν τον ελληνικό αθλητισμό.

«Γνωστοί-άγνωστοι», πιθανότατα, κατά τις ώρες της νυχτερινής κατάκλισης, σε μία στοχευμένη ενέργεια, αφού επρόκειτο (ευτυχώς) για το μοναδικό περιστατικό, επιτέθηκαν και έσπασαν τζάμι του πούλμαν. Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι Αρχές για το συμβάν, όπως και οι διοργανωτές οι οποίοι παρείχαν πλήρη στήριξη στην αποστολή μας. Οι αθλητές μας, οι προπονητές και οι συνοδοί είναι όλοι καλά στην υγεία τους, και βεβαίως συμμετέχουν κανονικά στις σημερινές αγωνιστικές δραστηριότητες.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC και η Αθλητική Διεύθυνση της Ακαδημίας αισθάνονται την ανάγκη να διαβεβαιώσουν τους γονείς, αλλά και άπασα την αθλητική κοινότητα, ότι θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσπάθεια που καταβάλλουν (παρά τον ασύμμετρο πόλεμο που δέχεται ο Οργανισμός εσχάτως) για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους, σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ (BC) των συμβολισμών και των αξιών δεν πτοείται από επιθέσεις ταραχοποιών, και είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία των θεσμικών φορέων, ώστε να προάγουμε μαζικά και συντεταγμένα το «αθλητικό γίγνεσθαι» και ν’ αναδείξουμε το ομαδικό φίλαθλο πνεύμα, έτσι όπως επιβάλλουν η κανονικότητα, η δικαιότητα, η αλληλεγγύη. Τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο αύριο! ΑΕΚ BC»

Επίθεση στο πούλμαν των Ακαδημιών μπάσκετ της ΑΕΚ στην Πάτρα! (ΦΩΤΟ)

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X