Όλα για τη νίκη και την 4η θέση- Η ΑΕΚ σήμερα (19:00) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Μ. Μερκούρη»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αμαζόνες
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με μια μεγάλη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο σημαντικό παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 19:00 τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για την 26η αγωνιστική της Volleyleague.

Μετά τη νίκη επί των Αμαζόνων η «Ένωση» σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει να τα δώσει όλα για να πάρει σήμερα τη νίκη και να διατηρήσει την θέση της στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-8. Η ΑΕΚ σε περίπτωση που τερματίσει 4η θα αντιμετωπίσει τον Άρη στα πλέι οφ με το πρώτο  ματς να διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που τερματίσει στην 5η θέση τότε το πρώτο ματς με τους Θεσσαλονικείς θα διεξαχθεί εκτός έδρας. Σε περίπτωση που χάσει σήμερα και  κερδίσουν αντίστοιχα, Άρης και Θέτιδα τότε θα τερματίσει στην 6η θέση και θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των πλέι οφ τον ΠΑΟΚ και πάλι σε δύο αγώνες.

Ο Κώστας Αρσενιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις αθλήτριές του στη διάθεσή του, επιλέγοντας στην αποστολή τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

«Να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια»

Η Καζ Μπράουν δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό  ματς: «Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένες από την καθημερινή μας προπόνηση. Επίσης, είναι το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας πριν τα πλέι οφ, επομένως θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να αποκτήσουμε το μομέντουμ».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης σχολίασε από την μεριά του: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι ένα δυνατό ντέρμπι το οποίο θα κρίνει την κατάταξη και των δύο ομάδων. Κι ο Ολυμπιακός το θέλει κι εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να ξεπερασουμε για να πετύχουμε το στόχο μας, αλλά το βλέπουμε κι ως ένα τεστ για το μέλλον γιατί ολα θα κριθούν στα πλέι οφ».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

«Μ. Μερκούρη» Ρέντη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ

ΔΑΚ Ευόσμου 19.00: ΑΠΣ Αίας – ΑΟ Θήρας

Μίκρα 19.00: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ

«Α. Φώτσης» Ιλίσια 19.00: Ηλυσιακός ΑΟ – ΑΣ Άρης

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

«Γ. Γεννηματάς» Βούλα 19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟΦ Πορφύρας

«Στ. Καλαϊτζής» Ν. Ερυθραία 19.00: ΑΟΝ Αμαζόνες – ΑΟ Λαμίας 2013

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X