Ζλάταν: «Θα σταματήσω όταν δω κάποιον καλύτερο από εμένα»

Μίλαν: Τα πάει καλύτερα χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια συνέντευξη, ακόμα μερικές εμπνευσμένες ατάκες από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που τα έχει απολύτως καλά με τον εαυτό του και ανέφερε πως θ’ αποσυρθεί όταν υπάρξει κάποιος καλύτερος παίκτης από εκείνον.

Ο Ζλάταν μίλησε στην UEFA για το γεγονός πως στα 40 του χρόνια και παραμένοντας στο κορυφαίο επίπεδο, ο χρόνος είναι τέτοιος που ίσως ν’ αναγκάσει κι εκείνον να σκεφτεί το φινάλε.

«Δεν έχει γραφτεί ακόμα το μέλλον μου, δεν κάνω σχέδια. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και μετά να το μετανιώνω γιατί θα μπορούσα να έχω συνεχίσει και δεν το έκανα.

Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο αντέχω. Δεν έχω δει κάποιον καλύτερο από εμένα, οπότε ακόμα είμαι στο γήπεδο. Θα το καταλάβω όταν έρθει η μέρα που θα πρέπει να πω το “τέλος” και δεν θα έχω την αδρεναλίνη πλέον» είπε, ενώ, φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περιαυτολογήσει, τονίζοντας:

«Οτιδήποτε κι αν έρχεται στη ζωή μου, χρήματα, φήμη, δόξα, οτιδήποτε, θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Δεν θα αλλάξω τώρα για κανέναν. Δεν γεννήθηκα για να κάνω προσπάθεια ν’ αρέσω σε όλους».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X