Νέα Φιλαδέλφεια: Η 18χρονη baby sitter περιγράφει τον εφιάλτη της - «Άμα φωνάξεις σε σκότωσα»

Πυροβολισμοί στη Βούλα: Έτσι έγινε το σκηνικό φαρ ουέστ - Με ταξί έφυγαν οι δράστες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαριστική ήταν η περιγραφή της 18χρονης μπέιμπι σίτερ, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από έναν 31χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε κλείσει ραντεβού για να την προσλάβει.

Συγκλονίζει η περιγραφή της 18χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από ένα 31χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οποίος της είχε κλείσει ραντεβού για να την προσλάβει ως μπέιμπι σίτερ. Τα όσα πέρασε η κοπέλα προκαλούν αποτροπιασμό, ενώ παραμένει σε κατάσταση σοκ και δυσκολεύεται να περιγράψει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

«Αυτή την στιγμή δεν νοιώθω τίποτα, γενικά δεν νοιώθω τίποτα όταν πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε έλεγξα το προφίλ του. Είδα ότι είναι οικογενειάρχης» λέει στον ΑΝΤ1 η 18χρονη μπέιμπι σίτερ που έπεσε θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Όντως έχει παιδιά και περίμενε και την γέννηση ενός παιδιού ακόμη. Κι απ’ ότι φαίνεται και από τα μηνύματα φαίνεται ένας πατέρας, ο οποίος έψαχνε νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο», προσθέτει.

«Αυτή την στιγμή δεν νοιώθω τίποτα, γενικά δεν νοιώθω τίποτα όταν πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα. Πριν του απαντήσω στο μήνυμα που μου έστειλε έλεγξα το προφίλ του. Είδα ότι είναι οικογενειάρχης. Όντως έχει παιδιά και περίμενε και την γέννηση ενός παιδιού ακόμη. Κι απ’ ότι φαίνεται και από τα μηνύματα φαίνεται ένας πατέρας, ο οποίος έψαχνε νταντά για το παιδί του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο» είπε η 18χρονη.

«Ξαφνικά ήρθε μπροστά μου και έβγαλε το μαχαίρι»

Και πρόσθεσε:«Όταν ανέβηκα πάνω στην αρχή μιλάγαμε, τον ρωτούσα πράγματα για το παιδί. Μου έλεγε τις ώρες και πως θα κοιμάται, μετά από λίγο μου είπε πάμε να σου δείξω το δωμάτιο που κοιμάται το παιδί. Μέσα στο δωμάτιο δεν είχε κούνια, τίποτα που να θύμιζε παιδικό δωμάτιο, μόνο ένα λούτρινο μονόκερο. Ήταν απλά ένα διπλό κρεβάτι…»

Εμφανώς σοκαρισμένη η 18χρονη συνεχίζει την περιγραφή για τον εφιάλτη που έζησε. «Μετά πήγαμε προς στο σαλόνι, έκλεισε το φως του δωματίου ήταν στο χολ και ξαφνικά ήρθε μπροστά μου και έβγαλε το μαχαίρι. Μόλις το είδα έπαθα σοκ. Το μόνο που του είπα είναι “μην μου κάνεις κακό”. Μου είπε “δεν θα σε πειράξω”. Μόλις πήγαμε στο δωμάτιο μου είπε με αυστηρό ύφος βγάλε τα ρούχα σου, κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο προσπάθησα να σπρώξω και μου άρπαξε το κινητό που κρατούσα στο άλλο χέρι. Μετά με την απειλή μαχαιριού μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου. Τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό. Μου είπε μην φωνάξεις, άμα φωνάξεις σε σκότωσα», προσθέτει.

Πηγή: newsit.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X