Μάικλ Τζόρνταν: Προσπαθεί 10 χρόνια να πουλήσει την έπαυλή του στο Σικάγο

Μάικλ Τζόρνταν: Προσπαθεί 10 χρόνια να πουλήσει την έπαυλή του στο Σικάγο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έπαυλη του Μάικλ Τζόρνταν στο Σικάγο έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Παρόλα αυτά το πωλητήριο παραμένει «κολλημένο» εδώ και 10 χρόνια, με τους αγοραστές να ξεγλιστρούν ο ένας μετά τον άλλον ακόμη και όταν τους… έταξαν αμέτρητα ζευγάρια Air Jordans.
Πρόκειται για μία έκταση κοντά στα 7 στρέμματα με την εικόνα του οικήματος να προκαλεί δέος!

Μία έπαυλη που φέρει την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν αφού το πιο χαρακτηριστικό από όλα τα «23» που πέρασαν ποτέ από τα μπασκετικά παρκέ «φιγουράρει» στις πύλες της εισόδου.

Τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της, η έπαυλη είναι το ίδιο εντυπωσιακή. Μεταξύ άλλων, διαθέτει πισίνα με «νησάκι», 9 υπνοδωμάτια, 19 μπάνια, κελάρι για κρασιά, βιβλιοθήκη, ξεχωριστό σπίτι για τους καλεσμένους, ακόμη και αίθουσα… πούρων με το κατάλληλο design, ενώ στον ίδιο χώρο υπάρχουν και ειδικά τραπέζια για πόκερ.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι χώροι για τις μεγάλες του αγάπες, αφού υπάρχει γήπεδο τένις, αλλά και κλειστό γήπεδο μπάσκετ με το logo του που φέρει τα ονόματα των παιδιών του. Όπως, επίσης, και το γυμναστήριο στο οποίο μαζεύονταν και προπονούνταν με τους συμπαίκτες του στους Μπουλς.

Ωστόσο, κάθε προσπάθεια που έχει καταβάλει ο MJ ώστε να υπάρξει νέος ιδιοκτήτης έχει βρεθεί στο κενό και εδώ και 10 χρόνια αυτό το πολυτελές σπίτι φέρει πωλητήριο. Στο διάστημα αυτό έχει αναγκαστεί να ρίξει… κατακόρυφα την τιμή με τα 29 εκατομμύρια δολάρια που ήταν η αρχική να γίνονται 14, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, το 2015 ο μεσίτης που το είχε αναλάβει, «έταξε» στον επίδοξο αγοραστή πως μαζί με το σπίτι, θα κάνει δικά του και κάθε ζευγάρι Air Jordan που κυκλοφορούσε στην αγορά στο νούμερό του. Ναυάγησε ξανά…

Οι αιτίες φαίνεται να ποικίλλουν… Από την μία «είναι το πιο χαρακτηριστικό οίκημα του Σικάγο και το στίγμα του Τζόρνταν θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει». Από την άλλη, «είναι μακριά από τις περιοχές που θα ήθελε κάποιος να εκμεταλλευτεί» και ακόμη «έχει πολλά έξτρα πράγματα».

‘Οπως και να έχει η… κατάρα της έπαυλης όσον αφορά την πώλησή της κρατάει καλά και είναι άγνωστο αν και πότε ο MJ θα μπορέσει τελικά να αποχωριστεί το μέρος που έζησε για 19 ολόκληρα χρόνια και το οποίο συνεχίζει να «πληγώνει» την τσέπη του με περισσότερα από 100.000 δολάρια σε φόρους ετησίως.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X