Αζάρ: Έχει τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, όσα γκολ και ασίστ μαζί στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Ρεάλ: Τραυματίστηκε ξανά ο Αζάρ και χάνει το ματς με την Ουέσκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίιστευτη η τροπή που έχει πάρει η θητεία του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ, με το νέο χειρουργείο να … ισοφαρίζει σε αριθμό τους τραυματισμούς με την συνεισφορά του Βέλγου στα γκολ της ομάδας του!
Η μεταγραφή – όνειρο που είχε πάρει το 2019 αποχωρώντας από την Τσέλσι έχοντας κατακτήσει το Europa League, είναι τελικά ένας μεγάλος και ατελείωτος εφιάλτης.

Ο Αζάρ έχει προσφέρει… μηδαμινά στη «βασίλισσα» αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη. Συνεχώς άτυχος με σοβαρούς τραυματισμούς, όσο και να θέλει ν’ αγιάσει, δεν τα καταφέρνει. Κι όταν όλα στραβώνουν, σε πάρει από κάτω, τότε δεν πρόκειται να ισιώσει η κατάσταση…

Αυτή τη στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με νέο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τον αναγκάζει να κανονίσει νέο ραντεβού με το νυστέρι για τις ενοχλήσεις που έχει στο δεξί του πόδι.

Στην τριετία που βρίσκεται στους «μερένγκες», αυτό θα είναι ακόμα ένα χειρουργείο στο οποίο υποβάλλεται για 16 διαφορετικούς τραυματισμούς. Στα 16 τέρματα είναι και η δική του συνεισφορά στην ομάδα με γκολ/ασίστ! Απίθανο… Κι όμως αληθινό και τρομερά ατυχές….

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X