Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Σάντος μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας

Οι επιλογές του Σάντος για το ματς της Πορτογαλίας με την Τουρκία
Photo Credits: INTIME

Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τα είχαν βάψει…μαύρα μετά το παιχνίδι της Ιταλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από όσα συνέβησαν στα πρώτα παιχνίδια μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να τα είχαν βάψει…μαύρα.

Βλέπετε, όσο και εάν συμπαθούν παραδοσιακά τον Σάντος και στήριζαν τις προσπάθειες του πάντα, βλέποντας την πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Τουρκίας, σε συνδυασμό με τη σούπερ έκπληξη και το κάζο της Ιταλίας από τη Βόρεια Μακεδονία, αισθάνονταν πως μειώνονταν αισθητά οι πιθανότητες να δουν ξανά τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο της ΑΕΚ.

Πλέον, οι Πορτογάλοι είναι φαβορί για την πρόκριση στο μπαράζ της Τρίτης με τους γείτονες Σκοπιανούς. Εχει πάντα το… κοκαλάκι της νυχτερίδας, καθώς γλίτωσε από το σοκ της ισοφάρισης των Τούρκων στα τελευταία λεπτά και έπειτα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ιβήρων. Ωστόσο, οι φίλοι της ΑΕΚ δεν χρειάζεται – ακόμα τουλάχιστον – να μελαγχολούν. Η υπόθεση επιστροφής του Σάντος στον πάγκο της Ενωσης είναι μια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X