Δέδας: «Αυτά κρατάω από την ΑΕΚ - Υπερβολική αγάπη του Μάκη Αγγελόπουλου για την ομάδα»

Δέδας: «Θα χρειαστεί μια ακόμα υπέρβαση λόγω των συνθηκών - Φίλοι της ΑΕΚ, σας χρειαζόμαστε δίπλα μας όσο ποτέ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Στέφανος Δέδας για την ΑΕΚ

Ο Στέφανος Δέδας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, για όσα έζησε στη Βασίλισσα και επανέλαβε ότι δεν πρόλαβε να την δει ομάδα όπως θα την ήθελε

Ο Δέδας για την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport 24

«Πρώτα απ’ όλα, όταν δέχθηκα την πρόταση, ένιωσα μεγάλη τιμή και ευθύνη διότι η ΑΕΚ είναι ένα σημείο αναφοράς του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού. Αισθάνθηκα πολύ υπερήφανος που θα στεκόμουν σε αυτό το μετερίζι, το έκανα με όλη μου την ψυχή και ήμουν γεμάτος από ενθουσιασμό, φιλοδοξίες, στόχους και όνειρα, αλλά δυστυχώς μέσα σε λίγο καιρό γκρεμίστηκαν όλα και μάλιστα με δραματικό και τραγικό τρόπο.

Η ομάδα είχε χτισθεί σε μεγάλο βαθμό πάνω στον Μάνι Χάρις και στον Στέφαν Γέλοβατς ο οποίος κόλλαγε στη φιλοσοφία μου να παίζω με πεντάρια που σουτάρουν τρίποντα. Ο Χάρις αποχώρησε, ο Γέλοβατς έφυγε από τη ζωή και πάνω που προσπαθήσαμε να στρώσουμε μας έκατσε ο τραυματισμός του Ανγκόλα, οπότε χάσαμε δυο χαρισματικούς σκόρερς και το stretch five μας. Σιγά σιγά άρχισαν να συσσωρεύονται τα bans, βρεθήκαμε σε καθεστώς μεγάλης πίεσης και έπρεπε να σταθούμε όρθιοι μέσα από ένα σωρό από αντιξοότητες. Στην πραγματικότητα έπρεπε μέσα στη σεζόν να χτίσουμε μια άλλη ομάδα. Είχαμε έλλειμμα αθλητικότητας και ποιότητας και μείναμε πίσω από πλευράς τακτικής, με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να αναπληρώσουμε τα κενά με παιχνίδι που στηριζόταν στην αυταπάρνηση και στον ηρωισμό. Ευτυχώς πετύχαμε κάποιες σημαντικές νίκες στην έδρα μας και κυρίως εκείνη στον προημιτελικό του Κυπέλλου με το Περιστέρι» τόνισε.

Αναφερόμενος στο τι κρατάει από την ΑΕΚ είπε: «Πολλές εικόνες, πολλές στιγμές, πολλές αγωνίες και λόγω του χαμού του Γέλοβατς που σημάδεψε ανεξίτηλα τις ζωές μας, πολλά δάκρυα. Παίρνω επίσης την υπερβολική αγάπη του Μάκη Αγγελόπουλου για την ομάδα. Έχω γνωρίσει πολλούς προέδρους και ιδιοκτήτες ομάδων όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο κύριος Αγγελόπουλος είναι μια κατηγορία μόνος του. Θα μου λείψουν πολύ οι μεταμεσονύκτιες συνομιλίες μας. Μου τηλεφωνούσε αργά το βράδυ όταν γύριζε στο σπίτι του και μιλάγαμε μια και δυο ώρες για την ομάδα».

Για τα λάθη και πράγματα που θα έκανε αλλιώς τόνισε: «Δεν μπορέσαμε να χαρούμε τη συνύπαρξη του Γκρίφιν, του Χάμερ και του Γέλοβατς, με αυτή την τριάδα και με τον Κολόμ να παίζει 18-20 ποιοτικά λεπτά θα παρουσιάζαμε άλλα πράγματα. Εάν μπορούσα να φέρω τον χρόνο πίσω, πάντως, θα έκανα διαφορετικές επιλογές στη συγκρότηση του ρόστερ. Θα έπαιρνα περισσότερους Έλληνες ρολίστες μέσα στη ρακέτα για να υποστηρίξουν τα hustle plays και τη λεγόμενη βρόμικη δουλειά. Eπίσης θα έπαιρνα τουλάχιστον άλλον έναν combo guard για μεγαλύτερη ασφάλεια. Για παράδειγμα, με τον Παπά και τον Κολόμ δίδυμο στους γκαρντ δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε πολύ καλά στα εκτός έδρας ματς. Κλείνοντας ανέφερε: «Φεύγω με το παράπονο ότι δεν αξιώθηκα να δω ποτέ την ομάδα που σχεδίασα και ονειρεύθηκα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X