Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία την Τρίτη για μία θέση στο Μουντιάλ 2022!

Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία την Τρίτη για μία θέση στο Μουντιάλ 2022!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πορτογαλία και η Βόρεια Μακεδονία θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό της Τρίτης για μια θέση στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα αλλά κατάφερε να κερδίσει με 3-1 την Τουρκία. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15’ με το τέρμα που σημείωσε ο Οτάβιο και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (42’) διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Ζότα. Στην επανάληψη η Τουρκία μείωσε σε 2-1 στο 65’ με τον Μπουράκ Γιλμάζ, αλλά στο 85’ ο τελευταίος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει 2-2 όταν σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του έστειλε τη μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Νούνιες έκανε το 3-1 για τους Ιβηρες.




Στο Παλέρμο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία σφυροκόπησε την Βόρεια Μακεδονία, δημιουργώντας 32 τελικές προσπάθειες αλλά ηττήθηκε 0-1 με γκολ του Τραϊκόφσκι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Το αξιοσημείωτο μάλιστα, είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη σερί φορά που η Ιταλία μένει εκτός τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς δεν είχε αγωνιστεί ούτε το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.




Ετσι, Πορτογαλία και Βόρεια Μακεδονία θα κοντραριστούν στην Ιβηρική χερσόνησο την Τρίτη στις 21:45 στον τελικό των πλέι οφ με έπαθλο την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X