Φενερμπαχτσέ: Επ' αόριστον εκτός ομάδας ο Οζίλ

Φενερμπαχτσέ: Επ' αόριστον εκτός ομάδας ο Οζίλ
Photo Credits: INTIME

Άδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει η καριέρα του Μεσούτ Οζίλ στη Φενέρμπαχτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφίχθη στη Κωνσταντινούπολη… μετά βαΐων και κλάδων. Αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της Φενέρμπαχτσε. Ο Μεσούτ Οζίλ επαναπατρίστηκε βρίσκοντας την «Ιθάκη» του στη Φενέρ μετά τον απόλυτο παραγκωνισμό στην Άρσεναλ την τελευταία διετία, κάνοντας όπως είχε δηλώσει «το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα». Λιγότερο από 15 μήνες μετά, όμως, ο Γερμανός πρώην διεθνής με τουρκικές ρίζες βρίσκεται εκτός ομάδας!

Με μια ανακοίνωση που έσκασε σαν «βόμβα», η Φενέρμπαχτσε γνωστοποίησε ότι κατόπιν απόφασης της διοίκησης ο Οζίλ τέθηκε εκτός της πρώτης ομάδας, από κοινού με τον Τούρκο διεθνή, Οζάν Τουφάν. Οι λόγοι πίσω από την απόφαση δεν διευκρινίστηκαν και πλέον η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες του Δημήτρη Πέλκα δεν θα συμμετέχουν πια στις πρροπονήσεις ή τους αγώνες της ομάδας για το προσεχές διάστημα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X