Πογιέτ: «Πάντα έχω στο μυαλό μου τη νίκη - Πιστεύω σε ένα σύστημα για την Εθνική»

Πογιέτ: «Πάντα έχω στο μυαλό μου τη νίκη - Πιστεύω σε ένα σύστημα για την Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ πριν το φιλικό της Ελλάδας με την Ρουμανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα αυτά που θέλει να δει από τους παίκτες του στο φιλικό με την Ρουμανία μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής (25/3, 20:15).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πως αισθάνεται πριν από την πρεμιέρα του: «Καλησπέρα σε όλους. Νιώθω πως ήθελα λίγες ακόμα μέρες. Λίγο παραπάνω χρόνο με την ομάδα για να δουλέψουμε. Ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες αύριο. Και εγώ και ο συνάδελφός μου στη Ρουμανία είμαστε νέοι».

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Προσπαθήσαμε να είμαστε σαφείς στα παιδιά. Στις οδηγίες μας. Δέσμευση, επιθυμία για τη νίκη και να εφαρμόσουμε τα βασικά που έχουμε πει και κάνει μέχρι στιγμής έως τώρα και που θα αποτελέσουν και τη βάση μας για το μέλλον. Τρία πράγματα θέλουμε δηλαδή».

Για το σύστημα που θα ακολουθήσει: «Πιστεύω σε ένα σύστημα και προσπαθώ να επιλέγω τους παίκτες που μπορούν να το παίξουν καλύτερα. Το δυσκολότερο ήταν πως είχαμε ελάχιστο χρόνο να καταλάβουν οι παίκτες ποιες είναι οι ευθύνες τους μέσα στο γήπεδο.»

Για τον προπονητή της Ρουμανίας, Ιορντανέσκου: «Μιλάμε μέσα στην ομάδα και για αυτόν και για τον πατέρα του. Και αυτός αναλύει εμάς. Δεν είχε και αυτός αρκετό χρόνο. Ίσως να έχει πιο μεγάλη πίεση. Όμως και οι δύο θέλουμε να πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον Πετρέσκου: «Ναι έχουμε μιλήσει. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είχαμε βρεθεί σε ένα φιλικό στην Κύπρο. Έχω μόνο καλές σκέψεις για τον Πετρέσκου».

Για τους Ρουμάνους ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ελλάδα και τον Λουτσέσκου: «Γνωρίζουμε συνολικά τους παίκτες της Ρουμανίας. Τον έναν στην ελληνική Λίγκα τον έχω δει και ζωντανά. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μπορεί να είναι φιλικό το παιχνίδι αλλά και οι δύο προπονητές ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αν και φιλικό».

Γενικότερα για το παιχνίδι και τη νοοτροπία: «Ως άνθρωπος του αθλητισμού πάντα έχω στο μυαλό μου τη νίκη. Θέλω όμως να δω κάποια πράγματα. Από τον πάγκο θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δω και κάποια πράγματα από την προπόνηση. Και κάποια πράγματα που προετοιμάζουμε ενόψει Nations League».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X