Δήλωση σοκ Μοράις: «Ο Σάντος να μείνει στην Πορτογαλία και να έρθω εγώ στην ΑΕΚ να την κάνω Πρωταθλήτρια!»

Δήλωση σοκ Μοράις: «Ο Σάντος να μείνει στην Πορτογαλία και να έρθω εγώ στην ΑΕΚ να την κάνω Πρωταθλήτρια!»
Photo Credits: INTIME

Απίστευτη δήλωση από Ζοσέ Μοράις - Θέλει να έρθει στην ΑΕΚ και υποστηρίζει ότι θα την κάνει πρωταθλήτρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοζέ Μοράις ζήτησε να μην έρθει ο Φερνάντο Σάντος στην ΑΕΚ… για να έρθει αυτός!

Ο άλλοτε βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο σε Πόρτο, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ήρθε στην Ενωση τον Οκτώβριο του 2016 και έφυγε κακήν κακώς μετά από μόλις 14 παιχνίδια και πολλών κακών αποτελεσμάτων, με το πέρασμα του να θεωρείται αποτυχημένο.

Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του αποτέλεσαν οι Μπάρνσλει (Αγγλία) Καρπάτι (Ουκρανία), Γεονμπούκ Μότορς (Κορέα) και Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία).

Ο 56χρονος τεχνικός για πρώτη φορά έπειτα απ’ το «game over» στην ΑΕΚ και την αποχώρησή του από την Ελλάδα μιλάει στο SDNA για το διαζύγιο με την «Ένωση» και μάλιστα, εκφράζει την ευχή και επιθυμία να έρθει αντί του συμπατριώτη του, Φερνάντο Σάντος ξανά στους «κιτρινόμαυρους» και να τους κάνει πρωταθλητές, ενώ δηλώνει «ερωτευμένος» με το project της «Αγιά – Σοφιάς».

Οι δηλώσεις του Μοράις για την ΑΕΚ και τον Σάντος

– Ποια είναι η άποψή σου για τον Φερνάντο Σάντος; Θεωρείς πως θα συνεχίσει στην Εθνική Πορτογαλίας ή μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ;

«Πιστεύω στον προπονητή Φερνάντο Σάντος. Είναι έμπειρος και πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά στην Εθνική Πορτογαλίας σε ένα σύνολο με πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Έχει κάνει winner την Πορτογαλία.

Ελπίζω να συνεχίσει ο Σάντος στην Εθνική ομάδα και να πάω εγώ στην ΑΕΚ να την κάνω πρωταθλήτρια».

– Θεωρείς πως ο Σάντος αποτελεί την ιδανική λύση για τον πάγκο της ΑΕΚ;

«Δεν πιστεύω στο ιδανικό. Θα έλεγα ότι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ευνόητους λόγους. Είναι ένας επιτυχημένος προπονητής και έχει περάσει από την ΑΕΚ σε μια επιτυχημένη περίοδο της ιστορίας της.

Επίσης έχει περάσει με επιτυχία από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Γνωρίζει καλά την κουλτούρα των ανθρώπων και των παικτών στην Ελλάδα»

-Ποια είναι η πρόβλεψή σου για το πρώτο παιχνίδι μπαράζ Πορτογαλία – Τουρκία;

«Θα κερδίσει η Πορτογαλία με σκορ 3-1»

-Παρακολουθείς παιχνίδια της ΑΕΚ και φροντίζεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της από την ημέρα που έφυγες από την Ελλάδα;

«Παρακολουθώ όλους τους πρώην συλλόγους μου κι εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η ΑΕΚ. Λυπάμαι για τις λίγες στιγμές που είχα στην ΑΕΚ. Ήθελα να έχω την ευκαιρία να κάνω πολλά περισσότερα.

Να δημιουργήσω ένα νικηφόρο ποιοτικό σύνολο που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον είμαι πολύ πιο ώριμος από εκείνη την περιόδο.

Τότε δεν ήξερα την ελληνική κουλτούρα και εξακολουθούσαν να αναρρώνω από ένα εγκεφαλικό επεισόδο. Σήμερα είμαι διαφορετικός προπονητής και μπορώ να κάνω τη διαφορά που δεν έκανα το 2016-17».

– Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους οπαδούς της ΑΕΚ;

«Βήμα βήμα θα φτάσουνε στην κορυφή και θα παραμείνουνε εκεί. Το νέο γήπεδο είναι το σπίτι μιας νέας εποχής.

Έχω δει σε φωτογραφίες το νέο γήπεδο και πραγματικά είμαι ερωτευμένος με αυτό το project.

Φαντάζομαι την ατμόσφαιρα που θα δημιουργούν οι οπαδοί της ΑΕΚ σε αυτό το γήπεδο και πραγματικά θέλω να είμαι εκεί μια μέρα και να το ζήσω από κοντά».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X