H ειδική αγορά από τα Προκριματικά του Μουντιάλ και το παιχνίδι κινήτρου στην Ευρωλίγκα

H ειδική αγορά από τα Προκριματικά του Μουντιάλ και το παιχνίδι κινήτρου στην Ευρωλίγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Μουντιάλ επί Ευρωπαϊκού εδάφους εμπεριέχει το σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου έχουμε ξεχωρίσει μία επιλογή σε ειδική αγορά από την αναμέτρηση των Ιταλών ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο πιάτο της «διαβολοβδομάδας» στην Ευρωλίγκα.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Με το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανοίγει η αυλαία της «διαβολοβδομάδας» με την Εφές Αναντολού να υποδέχεται την Ολύμπια Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι, μετά την τεράστια νίκη τους κόντρα στην Ρεάλ θέλουν να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να ανέβουν κι άλλο στην βαθμολογία. Από την άλλη, η Μιλάνο μετά την συντριβή από την Μακάμπι, δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος και να μην κατακτήσει την τρίτη θέση. Το παιχνίδι θεωρούμε πως είναι στα χέρια των Τούρκων, αφού στην έδρα τους έχουν ώθηση από τον κόσμο.

Στο Ισραήλ, η ανεβασμένη Μακάμπι υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Παιχνίδι με ουσιαστικό κίνητρο μόνο από την μία ομάδα, αφού η Ρεάλ μετά την ήττα της στην Πόλη δεν μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση. Από την άλλη, η «ομάδα του λαού» έπαιξε καλό μπάσκετ και κέρδισε εύκολα την Μιλάνο, παρά την κακή απόδοση του Γουίλμπεκιν. Η Μακάμπι έχει το πλεονέκτημα.

Προγνωστικά Προκριματικών Μουντιάλ

Οι Ιταλοί θα ασκήσουν πίεση από νωρίς για να «καθαρίσουν» την πρόκριση, μιας και σε λίγες ημέρες από σήμερα (σε περίπτωση που περάσουν) θα έχουν τον τελικό με Πορτογάλους η Τούρκους. Χαμηλές οι αποδόσεις στα γκολ, όπως και σε αγορές όπως το 1/1 και τα combo. Ετσι, στρέφομαι σε πιο ειδικές αγορές, όπως αυτήν με τα σουτ στο τέρμα υπέρ των Ιταλών.

Με Ινσίνιε, Ιμόμπιλε και Μπεράρντι στην επιθετική τριπλέτα οι Ιταλοί θεωρώ πιθανό να έχουν τουλάχιστον 7 σουτ στην εστία σε απόδοση 2.03 στην Fonbet., μιας και Ινσίνιε και Μπεράρντι είναι παίκτες που δοκιμάζουν τα… πόδια τους, ενώ ο Ιμόμπιλε κάνει εκπληκτική σεζόν και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Serie A με 21 τέρματα σε 25 εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Βόρεια Μακεδονία με ισχυρότερους αντιπάλους δέχτηκε 9 σουτ στο τέρμα από τους Γερμανούς (εντός), 6 από τους Ολλανδούς (εντός) και 7 από τους Αυστριακούς (εκτός) στα τελευταία της παιχνίδια.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

24/3 – 19:30 – Εφές Αναντολού – Μιλάνο: 1 (-2,5)& over 142,5 (1.90) στην Stoiximan

24/3 – 21:05 – Μακάμπι – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 (+7,5) & Μακάμπι over 69,5 (1.78) στην Bet365

24/3 – 21:45 – Ιταλία – Βόρεια Μακεδονία: over 6,5 σουτ στο τέρμα Ιταλία (2.03) στην Fonbet

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X