Premier League και Serie A απαγορεύουν τις μεταγραφές παικτών από Ρωσία και Ουκρανία!

Κορωνοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων στην Premier League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Premier League και Serie A αρνούνται να επιτρέψουν στις ομάδες τους να πραγματοποιήσουν μεταγραφές από Ουκρανία και Ρωσία, γεγονός που φαίνεται να έχει εξοργίσει την ηγεσία της UEFA!
Αδιάλλακτη παραμένει η στάση των Premier League και Serie A, οι οποίες εμμένουν στην αρχική τους απόφαση και απαγορεύουν από τις ομάδες σε Αγγλία και Ιταλία να πραγματοποιήσουν μεταγραφές παικτών από τα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Ουκρανίας!

Παρά την ειδική άδεια που έχουν παραχωρήσει από κοινού FIFA και UEFA για την υπογραφή ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις δυο χώρες, οι εν λόγω λίγκες ξεκαθαρίζουν πως δεν θα επιτρέψουν καμία αλλαγή που «θα μπορούσε να βλάψει την ακεραιότητα των διοργανώσεων».

Σύμφωνα πάντως με τους «Times», η στάση των Premier και Serie A έχει εξοργίσει την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ενώ έχει προκαλέσει και επικριτικά σχόλια από την ποδοσφαιρική κοινότητα.

«Πρόκειται για μια περίεργη περίοδο και πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση για τις καταστάσεις που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να τους βοηθάμε και να τους παρέχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν κάπου αλλού, πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και συμπονετικοί για αυτά που περνούν» σχολίασε σχετικά στο βρετανικό Μέσο ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Φινλανδίας, Τιμ Σπαρβ.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X