Πληρότητα 100% στα γήπεδα από το Σάββατο!

Πληρότητα 100% στα γήπεδα από το Σάββατο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα αρχίζει να θυμίζει ξανά, σιγά-σιγά, κάτι από… Ευρώπη: την στιγμή που σχεδόν όλα τα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου και των μεγάλων πρωταθλημάτων «παίζουν» με πληρότητα 100%, στη χώρα μας είχαμε μείνει στο 75% λόγω, φυσικά, του κορωνοϊού.

Η κανονικότητα, ωστόσο, επιστρέφει και επίσημα από το προσεχές Σάββατο (26/3): σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επιτροπή των εμπειρογνωμώνων έκανε την εισήγησή της προς το Υπουργείο Υγείας, και αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες στο 100%.

Οι λοιμωξιολόγοι θεωρούν πως τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέπουν την συγκεκριμένη αύξηση, με δεδομένο πως ναι μεν τα κρούσματα παραμένουν υψηλά, ωστόσο η Όμικρον και η Όμικρον 2 είναι πια πιο ήπιες- συγκριτικά με τους «προκατόχους» τους- μεταλλάξεις του ιού και ως εκ τούτου ο κίνδυνος είναι πολύ μικρότερος.

Φυσικά μιλάμε για την ώρα (και για όσο ισχύει ακόμα το πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης) μόνο για εμβολιασμένους ενήλικες στα γήπεδα και τα παιδιά με rapid τεστ 48 ωρών.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του Υπουργού Υγείας, κ. Πλεύρη, με την απόφαση ωστόσο να είναι ειλημμένη.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X