Σάντος για το μέλλον του: «Δεν με απασχολεί ακόμη…»

Σάντος: «Ο Καρντόσο θα δείξει καλά δείγματα δουλειάς και στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του Φερνάντο Σάντος σε ερώτηση για το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Σάντος απέφυγε να απαντήσει για το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, λίγο πριν τον “τελικό” με την Τουρκία.

Οι Ίβηρες ετοιμάζονται για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Τούρκους, ώστε να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη στιγμή που τα σενάρια για το μέλλον του Σάντος δίνουν και παίρνουν (και για την ΑΕΚ…), ο ίδιος έσπευσε να βάλει… φρένο, δηλώνοντας απόλυτα συγκεντρωμένος στο αυριανό (24/4) ματς.

«Το θέμα δεν είναι το μέλλον μου. Καταλαβαίνω, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση με την Τορκία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και έχει κίνητρο, ξέρουμε ότι είμαστε εδώ λόγω δικής μας ευθύνης. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν τον τελικό που θα παίξουμε αύριο με την Τουρκία», ανέφερε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός.

Υπενθυμίζεται οτι ο Φερνάντο Σάντος φιγουράρει σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν ώστε να δημιουργήσει την ομάδα που θα μπει στην OPAP Arena.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X