Πογκμπά: «Φέτος δεν θα κερδίσουμε πάλι τίποτα»

Ραϊόλα: «Οταν μιλάω για τον Πογκμπά ξυπνάνε και οι νεκροί...»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πολ Πογκμπά εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την πορεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενο για το μέλλον της καριέρας του.

Ο διεθνής Γάλλος χαφ των «κόκκινων διαβόλων» παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» κι αναφέρθηκε τόσο στη ληστεία που έγινε στο σπίτι του, ενώ ήταν μέσα τα δυο του παιδιά όσο και στο στάδιο της κατάθλιψης που χρειάστηκε να περάσει.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μέλλον της καριέρας του. Οπως τόνισε, τα πέντε τουλάχιστον τελευταία χρόνια ο Πολ Πογκμπά είναι δυσαρεστημένος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και όπως δήλωσε επιθυμία του είναι να κερδίζει τίτλους. Κάτι που δεν έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να πανηγυρίσει με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ικανοποιημένος τα τελευταία πέντε χρόνια, καθόλου. Φέτος δεν θα κερδίσουμε τίποτα ξανά. Είτε με τη Μάντσεστερ είτε με άλλη ομάδα, θέλω να κερδίζω τρόπαια», τόνισε χαρακτηριστικά στη γαλλική εφημερίδα.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X