Μπογέ: Πρώτη προπόνηση με την εθνική Αργεντινής! (ΦΩΤΟ)

Μπογέ: Πρώτη προπόνηση με την εθνική Αργεντινής! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Την πρώτη του προπόνηση με την εθνική Αργεντινής πραγματοποίησε την Τρίτη ο Λούκας Μπογέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάρκα και… οστά πήρε το όνειρο του Λούκας Μπογέ, ο οποίος την Τρίτη (22/3) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την εθνική Αργεντινής.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Έλτσε βρίσκεται στην προεπιλογή της «αλμπισελέστε» για τους αγώνες με Βενεζουέλα και Εκουαδόρ στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ. Μάλιστα, ανήρτησε και φωτογραφία από την προπόνηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο «El tanque» πραγματοποιεί σεζόν καριέρας με το ισπανικό κλαμπ έχοντας σημειώσει επτά τέρματα και τρεις ασίστ σε 22 φετινές του συμμετοχές στη La Liga. Άλλωστε, το όνομά του έχει γραφτεί και στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλης. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπογέ είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην ΑΕΚ (από την Τορίνο) τη σεζόν 2018-19 με απολογισμό έξι γκολ και δύο ασίστ σε 36 εμφανίσεις του σ’ όλες τις διοργανώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucas Boyé (@lucasboye31)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X