ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ enwsi.gr: Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Κούρο Σεγκούρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ enwsi.gr: Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Κούρο Σεγκούρα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός είναι ο διάδοχος του Στέφανου Δέδα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην ΑΕΚ. Μετά την επίσημη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Στέφανο Δέδα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ επίσπευσαν τις διαδικασίες για την ανεύρεση του νεόυ προπονητή της Ένωσης.

Μετά από πολλές συζητήσεις, οι άνθρωποι της Ένωσης κατέληξαν στο Κούρο Σεγκούρα, τον προπονητή του Ιωνικού την φετινή σεζόν. Ο Ισπανός είναι ο προπονητής που θα πάρει την θέση του Στέφανου Δέδα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με διάρκεια συμβολαίου έως το τέλος της σεζόν.

Η καριέρα του Ισπανού

Ο 50χρονος Ισπανός προπονητής έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες στην καριέρα του, όπως στις Μενόρκα, Σαραγόσα, Ομπραντόιρο, Γρανάδα, Μάλαγα, Μπασκόνια, Ρεάλ Μπέτις, αλλά και σε ομάδες του Κουβέιτ, της Κίνας, της Ουρουγουάης και της Βενεζουέλας. Το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ιωνικού σε ένα πρότζεκτ που ήθελε να αναδείξει νεαρούς Έλληνες παίκτες και ξένους.

Πράγματι αυτό το πέτυχε, καθώς φέτος ο Ιωνικός έχει δώσει με μεταγραφές όλους τους ξένους του, με τον Τζέρμαν να κλέβει την παράσταση αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και πλέον να πρωταγωνιστεί στην Τουρκία, ενώ και ο Χουγκάζ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό διακόπτοντας τον δανεισμό του.

Με την συνεχόμενη αφάιμαξη που υπέστη η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει τις απαραίτητες νίκες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-13 μαζί με τον Ηρακλή και μάχεται για την σωτηρία.

Ο Σεγκούρα παίζει ένα γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ, με έμφαση στο ταλέντο των παικτών του και τις προσωπικές ενέργειες. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα κάτσει στον πάγκο στο αγώνα με τον Κολοσσό ή από τον επόμενο, όμως τις επόμερες μέρες θα ξεκαθαρίσουν όλα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X